Mehanizam za vuču, opterećenje prikolice i Trailer Assist

Manevriranje bez muke. Također s velikom prikolicom.

Novi Tiguan za sobom može vući teret do 2,3 tone, na primjer kamp-prikolicu ili prikolicu za konje. Opcijski mehanizam za vuču skriven je ispod stražnjeg dijela vozila te se u slučaju potrebe poluautomatski sklapa prema dolje. S obzirom na to da nije baš jednostavno manevrirati prikolicom, ako odaberete opcijski Trailer Assist, on će vam pružiti podršku. Usto mehanizam za vuču općenito nudi okomito opterećenje kuke od 100 kg, a kod nosača za bicikl okomito opterećenje od 75 kg, što neće razveseliti samo ljubitelje e-bicikala.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Novi Tiguan

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim