IQ.Light HD matrix glavna svjetla novog Tiguana

Sjajno oduševljenje

Zahvaljujući više od 19.000 LED dioda s mogućnošću pojedinačnog navođenja inovativna IQ.LIGHT HD matrix glavna svjetla novog Tiguana izazvat će oduševljenje dok je vozilo još u mirovanju - svojom projekcijom svjetla prije i nakon svake vožnje. Svjetlosne trake na rešetci hladnjaka i na stražnjem dijelu vozila, dinamični žmigavci, osvjetljenje okoline bočnom projekcijom motiva iz bočnih zrcala i osvijetljene ručice vrata impresivno upotpunjuju njegovu svjetlosnu signaturu. 

A tijekom vožnje uživat ćete u znatno boljem iskustvu dok vozite noću: tako se drugi sudionici u prometu i prometni znakovi mogu još preciznije isključiti iz vlastitog svjetlosnog snopa dugih svjetala. Osim toga, vaš Tiguan može projicirati oznake na kolnik koje će vam na autoputu pomoći u vožnji kroz uske dionice s radovima na cesti i koje će tako poboljšati vidljivost. 

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Novi Tiguan

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim