Bežično punjenje

Intuitivno telefoniranje. Induktivno punjenje.

Vožnja automobilom i istodobno opušteno telefoniranje? Sučelje za telefon "Comfort" nudi vam sve što vam je za to potrebno: handsfree sustav raspolaže mikrofonima u krovnoj konzoli, dok interni zvučnici osiguravaju visoku kvalitetu zvuka govorne funkcije. K tomu je prednji pretinac za odlaganje opremljen funkcijom induktivnog punjenja za bežično punjenje do dva mobilna telefona sa standardom Qi uz snagu punjenja od 15 W te istodobno s hlađenjem uređaja. Veza s vanjskom antenom također se ostvaruje bežično kako bi se optimizirala kvaliteta prijma.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Novi Tiguan

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim