Povezivost

We Connect

Ako ste od samog početka potpuno umreženi, na raspolaganju vam stoje brojne usluge We Connect. Nakon jednokratne aktivacije i prijave putem svog Volkswagen ID-ja možete se vrlo jednostavno i k tomu besplatno koristiti inovativnim online uslugama.

We Connect¹ zajedno s vašim Volkswagenom vašu će svakodnevicu s jedne strane učiniti ugodnijom, a s druge udobnijom. Usluga vam omogućava pristup važnim informacijama o vozilu te vam pruža udobnost zahvaljujući pozivu za pomoć na cesti i planiranju termina servisa.

A s aplikacijom We Connect App² za vaš smartphone imate pregled važnih podataka o svom novom Volkswagenu i tijekom putovanja: provjerite primjerice preostali doseg i jesu li sva vrata i prozori zatvoreni.

Više o uslugama We Connect

We Connect Plus

Cijeli svijet digitalnih usluga i servisa tvrtke Volkswagen podiže povezivost u vašem novom T-Rocu na veću razinu: usluga We Connect Plus¹ po želji nudi dodatne pametne tehnologije. U njih se ubraja i inteligentna navigacija³ preko koje dobivate aktualne prometne informacije o promjenama na dionici približno u stvarnom vremenu i koja vas može upozoriti na prometne smetnje. Zahvaljujući inteligentnom online izračunu rute možete fleksibilno reagirati na promijenjene uvjete i pritom se nalaziti na optimiziranoj ruti. Online aktualiziranje karti pobrinut će se da vaše karte ostanu ažurirane. A s najnovijim informacijama o cijenama na benzinskim postajama i slobodnim parkirnim mjestima u javnim garažama i na javnim parkiralištima na odredište ćete dospjeti još opušteniji.

Više o uslugama We Connect Plus

Streaming & Internet

S uslugama "Streaming & Internet"⁵ ⁶ u svom T-Rocu uživat ćete u svojoj omiljenoj glazbi. Dovoljno je da se jednokratno prijavite svojim postojećim pristupnim podacima i uživat ćete u izravnom pristupu putem infotainment sustava u vozilu - bez ikakvih vanjskih uređaja. A s uslugom web-radija⁵ u vozilo stižu sve prednosti internetskog radija - tako traženje i reprodukcija podcasta i radiopostaja uživo postaju izrazito jednostavni. Integrirani Wi-Fi hotspot⁵ opskrbit će vas i vaše suputnike internetskom vezom i omogućiti pretraživanje na čak osam uređaja.

Wireless App-Connect

Za komforno korištenje aplikacija i sadržaja na raspolaganju vam stoji opcijski dostupna usluga App-Connect.⁷ ⁸ Glazba, poruke, karte ili audio knjige prenose se na zaslon infotainment sustava, pa njima možete rukovati unutar svog vidnog polja. Za povezivanje smartphone uređaja moguća su dva sučelja: Apple CarPlay i Android Auto tvrtke Google. Posebno ugodno: korištenje sučelja Apple CarPlay i Android Auto tvrtke Google wireless spajanjem za navigacijske sustave "Discover Media" i "Discover Pro" te radiouređaj "Ready 2 Discover". 

We Connect

Za korištenje besplatne aplikacije We Connect App potreban je smartphone s prikladnim operativnim sustavom iOS ili Android te SIM kartica s podatkovnom opcijom u okviru postojećeg ili zasebno sklopljenog ugovora između vas i vašeg mobilnog operatera.

Samo u kombinaciji s radiouređajem "Ready 2 Discover" s aktiviranom navigacijskom funkcijom ili navigacijskim sustavima "Discover Media" ili "Discover Pro".

Upgrades

Streaming & Internet

Samo u kombinaciji s radiouređajem "Ready 2 Discover" i navigacijskim sustavima "Discover Media" i "Discover Pro".

App-Connect

Serijski od linije T-Roc Life.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Novi T-Roc

  1. 1.

    Na sljedećim slikama vozila prikazana je dodatna oprema. Gehe zurück

Novi T-Roc

  1. 1.

    Na sljedećim slikama vozila prikazana je dodatna oprema. Gehe zurück

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim