SUV s karakterom: to je T‑Cross

Novi T-Cross Vanjski dizajn

Markantna karoserija, široka rešetka hladnjaka, veći razmak od tla - novi T-Cross jednostavno je jedinstven. Utoliko više s novom vanjskom Grape žutom bojom. Markantna linija ramena proteže se od poklopca motora sve do stražnjeg dijela. Dodatni naglasak stavljaju kromirani detalji kao što su prečke na rešetci hladnjaka ili opcijski okviri glavnih svjetala. Opcijska elegantna svjetlosna traka proteže se između prednjih i stražnjih glavnih svjetala te logotipa Volkswagen. Vanjsko zrcalo projicira svjetlo na pod pokraj vozila i osvjetljava područje ulaza. Kvalitetan nastup zaokružuje zaštita podvozja srebrne mat boje.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Novi T-Cross

Otkrijte sada novi T-Cross

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim