Bez stresa na telefonu

Sučelje za telefon s funkcijom induktivnog punjenja u novom T-Crossu

Telefonirajte tijekom vožnje praktično preko zvučnika i mikrofona handsfree sustava i bežično napunite svoj mobilni telefon putem funkcije induktivnog punjenja sprijeda u cockpitu (opcijski od linije Life).

Vožnja automobilom i istodobno opušteno telefoniranje? Sučelje za telefon "Comfort", opcijski dostupno od linije Life, nudi vam ono što vam je za to potrebno: handsfree sustav raspolaže mikrofonima u krovnoj konzoli, dok interni zvučnici osiguravaju visoku kvalitetu zvuka govorne funkcije. K tomu prednji pretinac za odlaganje raspolaže funkcijom induktivnog punjenja za bežično punjenje vašeg mobilnog telefona sa standardom Qi. Veza s vanjskom antenom također se ostvaruje bežično kako bi se optimizirala kvaliteta prijma.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Novi T-Cross

Otkrijte sada novi T-Cross

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim