Želite bas?

Sound sustav Beatsaudio™ u novom T-Crossu

Međusobno usklađeni zvučnici sound sustava BeatsAudio™ - opcijski dostupan od linije Life - pobrinut će se za očaravajući zvuk na svakom mjestu za sjedenje, a dodatni će subwoofer bez ikakvih obilaznih putova slati svoje izrazito niske basove izravno u vaše tijelo. Vi upravljate svime davanjem tona preko svog infotainment sustava. Sound sustav ne utječe na raspoloživi volumen prtljažnika.

  • ukupna snaga od 300 W
  • subwoofer
  • digitalno 8-kanalno pojačalo
  • 6 zvučnika s prilagođenom snagom

 

 

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Novi T-Cross

Otkrijte sada novi T-Cross

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim