Zvuk u ušima i ruta pred očima.

Radiouređaj i navigacija u novom T-Crossu

S našim opcijskim navigacijskim sustavima ostat ćete na pravom putu i stići ćete na odredište dobro zabavljeni. Također opcijski dostupan: radiouređaj "Ready 2 Discover" uključujući "Streaming & Internet", po želji i s navigacijom.¹

Radiouređaj "Composition"

Jeste li već čuli? Radiouređaj "Composition" sa zaslonom veličine 21 cm (8") pobrinut će se za dobru zabavu u vašem vozilu u svakom trenutku. Ništa čudno s obzirom na to da on obuhvaća i digitalni radioprijam DAB+, 2 mjesta za umetanje USB-a tipa C i sučelje za mobilni telefon.

 • 2 zvučnika
 • Digital Cockpit
 • App-Connect uključujući Apple CarPlay i Android Auto
 • digitalni radioprijam DAB+
 • 2 USB-C sučelja (sa snagom punjenja do 45 W)
 • bluetooth sučelje za mobilni telefon 

Radiouređaj "Ready 2 Discover" uključujući "Streaming & Internet"¹ 

Radiouređaj "Ready 2 Discover", koji je opcijski dostupan od linije Life, uključujući "Streaming & Internet"¹ opremljen je dodirnim zaslonom veličine 20,3 cm (8") i nudi vam puno više od aktualnih zabavnih sadržaja i informacija. Sa serijskom podrškom za DAB+ uživat ćete u prijmu bez šumova. Osim toga, vaš "Ready 2 Discover" ima mogućnost nadogradnje i možete ga kasnije pretvoriti u pravi navigacijski sustav. Nadogradnje za navigaciju² možete po želji skinuti preko In-Car-Shopa raspoloživog u vozilu.

 • 6 zvučnika
 • App-Connect uključujući App-Connect Wireless za Apple CarPlay i Android Auto³
 • digitalni radioprijam DAB+
 • USB-C sučelja (sa snagom punjenja do 45 W)
 • bluetooth sučelje za mobilni telefon
 • priprema za kasniju aktivaciju: navigacijske funkcije "Discover Media" uključujući "Streaming & Internet"²

Navigacijski sustav "Discover Media" uključujući "Streaming & Internet"¹

Navigacijski sustav "Discover Media" opremljen je dodirnim zaslonom veličine 20,3 cm (8"), intuitivnom navigacijom sa sustavom prepoznavanja prometnih znakova te antenom za FM i digitalni radioprijam DAB+. Usto sustav kao bežično sučelje ima pripremu za App-Connect Wireless³ te raspolaže većim brojem USB-C sučelja (sa snagom punjenja do 45 W) i unaprijed instaliranim kartama.⁴

 • 6 zvučnika
 • App-Connect uključujući App-Connect Wireless za Apple CarPlay i Android Auto³
 • navigacijski sustav "Discover Media" uključujući "Streaming & Internet"¹
 • digitalni radioprijam DAB+
 • USB-C sučelja (sa snagom punjenja do 45 W)
 • bluetooth sučelje za mobilni telefon
 • sustav prepoznavanja prometnih znakova

Navigacijski sustav "Discover Pro" uključujući "Streaming & Internet"¹

Za sve koji žele više informacija i zabave navigacijski sustav "Discover Pro", koji je opcijski dostupan od linije Life, na svom dodirnom zaslonu veličine 23,4 cm (9,2") s upravljanjem govornim naredbama i sustavom prepoznavanja prometnih znakova nudi brojne tehničke dodatne funkcije, primjerice senzore približavanja i upravljanje gestama, koje će vašu vožnju učiniti još udobnijom.

Birajte pjesme, sistemske postavke ili podatke o vozilu preko navigacijskog sustava "Discover Pro" intuitivno i komforno dodirom ili govorom. Sustav oduševljava ekranom veličine 23,4 cm (9,2"), unaprijed instaliranim kartama⁴, zvučnicima u 1. i 2. redu sjedala te digitalnim radioprijmom DAB+. USB-C sučelja (sa snagom punjenja do 45 W) i sučelje za mobilni telefon putem bluetootha upotpunit će doživljaj infotainmenta.

 • 6 zvučnika
 • App-Connect uključujući App-Connect Wireless za Apple CarPlay i Android Auto³
 • navigacijski sustav "Discover Pro" uključujući "Streaming & Internet"¹
 • digitalni radioprijam DAB+
 • USB-C sučelja (sa snagom punjenja do 45 W)
 • bluetooth sučelje za mobilni telefon
 • sustav prepoznavanja prometnih znakova
 • rukovanje govornim naredbama

Rukovanje govornim naredbama

S intuitivnim rukovanjem govornim naredbama svojim ćete glasom udobno upravljati radiouređajem, telefonskim funkcijama, glazbom i opcijskom navigacijom. Svojim glasom možete primjerice odabrati odgovarajuću radiopostaju, prikladan unos u adresaru ili traženi telefonski broj.

Za korištenje usluga VW Connect / We Connect potreban vam je korisnički račun za Volkswagen ID te se morate prijaviti korisničkim imenom i lozinkom u VW Connect / We Connect. K tomu treba online putem sklopiti zasebni ugovor za VW Connect odnosno VW Connect Plus ili We Connect odnosno We Connect Plus s društvom Volkswagen AG na stranici www.myvolkswagen.net ili putem aplikacije "Volkswagen" (dostupna u App-Storeu i Google Play Storeu). Nakon primopredaje vozila imate 90 dana za registraciju vozila na stranici www.myvolkswagen.net ili putem aplikacije "Volkswagen" za uslugu VW Connect Plus / We Connect Plus i korištenje usluga tijekom čitavog ugovorenog besplatnog vremena korištenja.

Za kupce s uslugama VW Connect i VW Connect Plus: korištenje mobilnih online usluga omogućeno je putem integrirane internetske veze. Za korištenje web-radija, Wi-Fi hotspota i usluge Alexa, ako je raspoloživa, moguće je naručiti podatkovne pakete uz plaćanje preko vanjskog mobilnog operatera "Cubic Telecom" koji se mogu upotrebljavati u području pokrivenosti mreže brojnih europskih zemalja. Količinu podataka u ovim paketima mogu koristiti svi korisnici i putnici u vozilu. Informacije o uvjetima, cijenama i zemljama koje podržavaju ovu uslugu potražite na stranici vw.cubictelecom.com. Alternativno je moguće korištenje web-radija, Wi-Fi hotspota i usluge Alexa, ako je raspoloživa, na mobilnom krajnjem uređaju (npr. smartphoneu) koji može poslužiti kao mobilni Wi-Fi hotspot. U tom je slučaju odgovarajuća usluga raspoloživa isključivo ako između vas i vašeg mobilnog operatera postoji ugovor ili ako ćete zasebno sklopiti takav ugovor s mobilnim operaterom, i to isključivo unutar pokrivenosti dotične mobilne mreže. Dodatni troškovi (npr. naknade za roaming) mogu nastati uslijed razmjene podataka preko interneta ovisno o vašoj mobilnoj tarifi te osobito tijekom korištenja u inozemstvu.

Za kupce s uslugama We Connect i We Connect Plus: korištenje mobilnih online usluga omogućeno je putem integrirane internetske veze. Za korištenje usluga streaminga, pojedinih aplikacija u vozilu i Wi-Fi hotspota moguće je naručiti podatkovne pakete uz plaćanje preko vanjskog mobilnog operatera "Cubic Telecom" koji se mogu upotrebljavati u području pokrivenosti mreže brojnih europskih zemalja. Količinu podataka u ovim paketima mogu koristiti svi korisnici i putnici u vozilu. Informacije o uvjetima, cijenama i zemljama koje podržavaju ovu uslugu potražite na stranici vw.cubictelecom.com. Alternativno je moguće korištenje tih usluga preko mobilnog krajnjeg uređaja (npr. smartphonea) koji može poslužiti kao mobilni Wi-Fi hotspot. U tom su slučaju odgovarajuće usluge raspoložive isključivo ako između vas i vašeg mobilnog operatera postoji ugovor ili ako ćete zasebno sklopiti takav ugovor s mobilnim operaterom, i to isključivo unutar pokrivenosti dotične mobilne mreže. Dodatni troškovi (npr. naknade za roaming) mogu nastati uslijed razmjene podataka preko interneta ovisno o vašoj mobilnoj tarifi te osobito tijekom korištenja u inozemstvu.

Za korištenje besplatne aplikacije "Volkswagen" potrebni su smartphone s prikladnim operativnim sustavom iOS ili Android te SIM kartica s podatkovnom opcijom u okviru postojećeg ili zasebno sklopljenog ugovora između vas i vašeg mobilnog operatera.  Koje su usluge sadržane u paketima VW Connect i VW Connect Plus ili We Connect i We Connect Plus može se razlikovati od zemlje do zemlje. Raspoloživost također ovisi o modelu vozila, opremi i instaliranoj verziji softvera. To vrijedi i za usluge trećih pružatelja usluga. Usluge su na raspolaganju za vrijeme trajanja ugovora te podliježu sadržajnim izmjenama i mogu se ukinuti tijekom razdoblja trajanja ugovora. Detaljnije informacije potražite na stranici connect.volkswagen.com te kod svog Volkswagen partnera, a informacije o uvjetima mobilnih tarifa kod svog pružatelja mobilnih usluga. 

Za kupnju nadogradnji potreban vam je korisnički račun za Volkswagen ID, važeći ugovor za VW Connect / We Connect i vaša verifikacija da ste glavni korisnik, odnosno da je vaš korisnički račun povezan s konkretnim vozilom. Osim toga, vozilo mora raspolagati tehničkim funkcijama te hardverom i softverom potrebnim za odgovarajuću nadogradnju. Raspoloživost nadogradnji može također ovisiti o modelskoj godini i datumu proizvodnje. Glavni korisnik može vidjeti nadogradnje dostupne za dotično vozilo u In-Car-Shopu u infotainment sustavu ili u shopu Volkswagen Connect na stranici connect-shop.volkswagen.com. Proizvode uz plaćanje možete kupiti u In-Car-Shopu i/ili u shopu Volkswagen Connect, gdje također možete vidjeti raspoloživa sredstva plaćanja. Raspoloživost funkcija nadogradnje može se razlikovati u web-shopu i u In-Car-Shopu. Vaš Volkswagen partner također će vas rado savjetovati u slučaju pitanja o nadogradnjama i njihovoj raspoloživosti. Kupljene i aktivirane nadogradnje ostaju u vozilu tijekom razdoblja aktivacije, mogu ih koristiti svi vozači, ali se ne mogu prenijeti u druga vozila.

App-Connect načelno omogućuje korištenje tehnologija Apple CarPlay i Android Auto. Za obje tehnologije odgovornost snose Apple i Google, čime Volkswagen AG nema utjecaja na raspoloživost tehnologije Apple CarPlay i Android Auto specifičnu za pojedinu zemlju, pa se time dostupnost dotične tehnologije može razlikovati ovisno o pojedinoj zemlji. Informacije o raspoloživosti tehnologije Apple CarPlay možete saznati na stranici https://www.apple.com/de/ios/feature-availability/#apple-carplay, a o raspoloživosti tehnologije Android Auto na stranici https://www.android.com/intl/de_de/auto/. Funkcije podliježu sadržajnim izmjenama i mogu se ukinuti tijekom razdoblja trajanja ugovora. Kako bi se spriječilo odvraćanje pozornosti, tijekom vožnje mogu se pokrenuti samo certificirane aplikacije. U ovom kontekstu imajte također na umu činjenicu da neke aplikacije nisu u ponudi za obje tehnologije.

Informacije o kompatibilnosti smartphone uređaja za Apple CarPlay pronaći ćete na stranici https://apple.com/de/ios/carplay/, a za Android Auto na stranici https://android.com/intl/de_de/auto/. Apple CarPlay je marka tvrtke Apple Inc. Android Auto je marka tvrtke Google LLC. 

Njemačka, Italija, Hrvatska (djelomično), Lihtenštajn, Malta (djelomično), Austrija, Poljska (djelomično), San Marino, Švicarska, Slovačka, Slovenija, Češka, Mađarska, Vatikan.Još karti i updatea pronaći ćete na stranici www.volkswagen.hr

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Novi T-Cross

Otkrijte sada novi T-Cross

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim