Potpora upravljanja pri parkiranju "Park Assist" u novom T-Crossu

Potpora upravljanja pri parkiranju "Park Assist" prikazana je na primjeru modela Polo

Vaš T-Cross s potporom upravljanja pri parkiranju "Park Assist", koja je opcijski dostupna od linije Life, neće vam u prolasku samo reći je li parkirno mjesto dovoljno veliko - nego će i samostalno parkirati umjesto vas.¹ Ako je brzina manja od 40 km/h, Park Assist uvijek će tražiti prikladna bočna parkirna mjesta, a ako je brzina manja od 20 km/h, tražit će i okomita parkirna mjesta.

Kada ste odabrali jedno od pronađenih parkirnih mjesta, započnite postupak parkiranja. Pritom će Park Assist preuzeti upravljanje. Vi samo morate pritiskati papučicu gasa i kočnice te nadzirati postupak.

Park Assist također omogućuje izlazak iz bočnih parkirnih mjesta.1, 2

U okviru granica sustava.

Vozač mora u svakom trenutku biti spreman preuzeti kontrolu nad sustavom potpore i nije oslobođen odgovornosti za opreznu vožnju.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Novi T-Cross

Otkrijte sada novi T-Cross

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim