Više fleksibilnosti. Više mogućnosti.

Koncept prostora novog T-Crossa

Prednja sjedala s višim položajem sjedenja u novom T Crossu pobrinut će se za dobru preglednost. Leđni naslon suvozačevog sjedala može se opcijski potpuno preklopiti - što je praktično kada želite transportirati glomazne predmete. Za još više prostora za pohranu u slučaju potrebe pobrinut će se preklopiva stražnja klupa s mogućnošću pomicanja. Kada je preklopite, volumen prtljažnika povećava se na čak 1.281 litru i omogućuje vam jednostavan smještaj predmeta dužine do 2,4 m.¹ Fleksibilan koncept prostora zaokružuju pretinci i džepovi za odlaganje, držači za napitke i pretinac za smartphone u središnjoj konzoli.

Pritom je važno da uvijek pravilno osigurate svoj teret.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Novi T-Cross

Otkrijte sada novi T-Cross

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim