Ovaj klima-uređaj razmišlja s vama

Klima-uređaj u novom T-Crossu

Osjećaj topline može se razlikovati: dok se netko smrzava, drugome je možda već pretoplo. Rješenje vam ovdje nudi 2-zonski klima-uređaj "Air Care Climatronic" koji je opcijski dostupan od linije Life. Uz pomoć njega regulirat ćete temperature na vozačevoj i suvozačevoj strani međusobno neovisno. Ali "Air Care Climatronic" može i više od toga: što sporije vozite, to će tiše ventilator raditi. Ako aktivirate pranje stakla ili ubacite u stupanj za vožnju unatrag, sustav će se automatski prebaciti na zatvoreni optok zraka. Tako će zrak u automobilu ostati svjež, a temperature ugodne.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Novi T-Cross

Otkrijte sada novi T-Cross

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim