Spaja ugodno s korisnim

App Connect

Za komforno korištenje aplikacija i sadržaja na raspolaganju vam stoji opcijski dostupna (serijski od linije Polo Life)  usluga App Connect1. Glazba, poruke, karte ili audio knjige prenose se na zaslon infotainment sustava, pa njima možete rukovati unutar svog vidnog polja. Za povezivanje smartphone uređaja moguća su tri sučelja: Apple CarPlay™, Android Auto™ tvrtke Google i MirrorLink®. Posebno ugodno:  korištenje sučelja Apple CarPlay™ i Android Auto™ bežičnim spajanjem za opcijske navigacijske sustave "Discover Media" i "Discover Pro" te radiouređaj "Ready 2 Discover"2.

Više o funkciji App-Connect

1) App-Connect obuhvaća tehnologije Apple CarPlay™, Android Auto™ i MirrorLink®. Kako bi se spriječilo odvraćanje pozornosti, tijekom vožnje mogu se pokrenuti samo certificirane aplikacije. U ovom kontekstu imajte također na umu činjenicu da neke aplikacije nisu u ponudi za sve tri tehnologije te da se raspoloživost ovih tehnologija može razlikovati ovisno o pojedinoj zemlji. Informacije o kompatibilnosti smartphone uređaja za Apple CarPlay™ pronaći ćete na stranici https://apple.com/de/ios/carplay/, za Android Auto™ na stranici https://android.com/intl/de_de/auto/ i za MirrorLink® na stranici https://mirrorlink.com/.

2) Serijski za Polo Style i Polo R-Line

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Novi Polo

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim