Klasik novog dizajna

Vanjski dizajn novog Golfa

 

Međusobno usklađene komponente: s osvijetljenim Volkswagen logotipom i markantnim prednjim branicima Golf će vas vizualno zasigurno oduševiti. Nova glavna svjetla i stražnja svjetla s opcijskim dinamičnim žmigavcima pretvaraju ga u pravi magnet za oči. LED glavna svjetla postala su ravnija, vizualno markantnija i znatno uža prema unutra. Golf se dodatno može opremiti novim 3D LED stražnjim svjetlima koja se mogu individualno konfigurirati putem infotainment sustava. Uz tri različita scenarija za ulazak i izlazak iz vozila Golf će vam pružiti individualnu notu.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Novi Golf

Otkrijte sada novi Golf i odmah se prijavite na newsletter kako ne biste propustili nikakve novosti

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim