Recite svom Golfu „Bok“

Novi Golf: potpora za govorne naredbe "IDA"

S novom, opcijski dostupnom online potporom za govorne naredbe "IDA" svojim ćete glasom udobno upravljati radiouređajem, telefonskom funkcijom, glazbom, opcijskim 3-zonskim klima-uređajem i opcijskom navigacijom. Svojim glasom možete primjerice odabrati odgovarajuću radiopostaju, prikladan unos u adresaru ili traženi telefonski broj.

Potporu za govorne naredbe možete pokrenuti s "Bok IDA!". Ona će razumjeti i slobodne formulacije iz svakodnevnog govora, na primjer "Hladno mi je." ili "Gdje u Berlinu ima japanskih restorana?". Osim toga, zahvaljujući digitalnim mikrofonima ona će također prepoznati obraća li joj se vozač ili suvozač, npr. radi ciljane prilagodbe klimatizacije govorniku.

Nova potpora za govorne naredbe "IDA" odsada vam se prikazuje i vizualno na središnjem zaslonu, dok interakcije možete vidjeti na grafičkim prikazima. Pritom optimizirani sustav postavlja povratna pitanja i možete mu upasti u riječ.

Također, uz pomoć potpore "IDA" možete pristupiti svjetskim bazama znanja koje stavljaju na raspolaganje pružatelji internetskih usluga (npr. Wikipedija).

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Novi Golf

Otkrijte sada novi Golf i odmah se prijavite na newsletter kako ne biste propustili nikakve novosti

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim