Snaga, nanovo generirana

Novi Golf: motori

Birajte između štedljivog 2,0 l turbodizelskog motora snage 110 kW, jednog od dvaju 1,5 l TSI motora s 85 kW ili 110 kW te učinkovitog 1,5 l eTSI motora.

Kod eTSI motora s djelomično hibridnom tehnologijom starter generator pružit će podršku motoru tijekom kretanja i pri malim brzinama. Kočenje i kotrljanje se koriste za punjenje litij-ionske baterije. To jamči znatno smanjenje potrošnje i emisija CO2. eTSI motori povezani su sa 7-stupanjskim DSG mjenjačem.

Golf Style dostupan je i kao plug-in hibrid. Pritom je riječ o plug-in hibridu s elektromotorom i TSI benzinskim motorom. Ako je baterija napunjena, Golf eHybrid krenut će u e-modusu bez lokalnih emisija CO2, u kojem radi samo elektromotor. On prelazi udaljenosti do 100 kilometara1 (kombinirano) - mjereno prema WLTP postupku - isključivo na električni pogon. TSI motor dodatno će se automatski uključiti ovisno o brzini, profilu vožnje i drugim parametrima.

Stvarni doseg odstupa od toga u praksi ovisno o načinu vožnje, brzini, upotrebi komfornih/sporednih trošila, vanjskoj temperaturi, broju suputnika/opterećenju i topografiji. Orijentaciju za dotično vozilo nudi navedeni raspon dosega koji će 80 % naših kupaca vjerojatno ostvariti u godišnjem prosjeku. Donja granica raspona pritom također pokriva vožnje pri umjerenim brzinama na autoputovima te vožnje pri niskim vanjskim temperaturama tijekom zime.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Novi Golf

Otkrijte sada novi Golf i odmah se prijavite na newsletter kako ne biste propustili nikakve novosti

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim