Umrežen sa svijetom

Novi Golf Variant: VW Connect

Ako ste od samog početka potpuno umreženi, na raspolaganju vam stoje brojne usluge VW Connect. Nakon jednokratne aktivacije i prijave putem svog Volkswagen ID-ja možete se vrlo jednostavno i k tomu besplatno koristiti inovativnim online uslugama. 

VW Connect¹  zajedno s vašim Volkswagenom vašu će svakodnevicu s jedne strane učiniti ugodnijom, a s druge udobnijom. Usluga vam omogućava pristup važnim informacijama o vozilu te vam pruža udobnost zahvaljujući pozivu za pomoć na cesti i planiranju termina servisa. Osim toga, svoj smartphone po želji možete upotrijebiti kao mobilni ključ i tako otvoriti i pokrenuti svoj Golf bez traženja ključa.²

A s aplikacijom Volkswagen App¹  za vaš smartphone imate pregled važnih podataka o svom Volkswagenu i tijekom putovanja: provjerite primjerice preostali doseg i jesu li sva vrata i prozori zatvoreni.

Korištenje usluga We Connect / VW Connect

Raspoloživo samo s infotainment sustavom "Ready 2 Discover", "Discover Media" ili "Discover Pro" i u kombinaciji s aplikacijom Volkswagen App. Na početku nakon aktivacije raspoloživo je pet mobilnih ključeva. Mobilni ključevi mogu se iskoristiti unutar prve četiri godine od sklapanja ugovora za We Connect. Prosljeđivanje mobilnog ključa pretpostavlja provjeru identiteta pošiljatelja ključa u postupku Volkswagen Ident. Nakon instalacije na kompatibilnom smartphoneu (https://www.volkswagen.de/de/besitzer-und-nutzer/hilfe-und-dialogcenter/cic.html?categoryId=164#fragen-und-antworten) mobilni ključ ima jednogodišnju valjanost koja je povezana s krajnjim uređajem.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Novi Golf Variant

Svestran i dinamičan. Otkrijte sada novi Golf Variant i odmah se prijavite na newsletter kako ne biste propustili nikakve novosti.

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim