Više slobodnog prostora za vaše želje

Novi Golf Variant: unutrašnjost

Golf Variant nudi dovoljno prostora za prijatelje ili obitelj: s presvlakama sjedala od tkanine, materijala ArtVelours ili na opcijskim ventiliranim sjedalima od kože svaka će vožnja postati iznimno udobno putovanje. Uživajte u opsežnoj ponudi infotainmenta na opcijskom zaslonu infotainmenta veličine 32,7 cm (12,9") i veselite se prednostima višenamjenskog kola upravljača s klasičnim pritisnim tipkama. 

Ovdje prikazana vozila i dodatna oprema mogu u nekim detaljima odstupati od aktualnog njemačkog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Pogledajte i naš konfigurator kako biste dobili pregled trenutačno raspoloživih modela i opreme.

Podaci se ne odnose na točno određeno vozilo i nisu sastavni dio ponude, već služe isključivo za usporedbu različitih tipova vozila.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Novi Golf Variant

Svestran i dinamičan. Otkrijte sada novi Golf Variant i odmah se prijavite na newsletter kako ne biste propustili nikakve novosti.

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim