Izvana brz, iznutra opušten

Unutrašnjost novog Golfa GTI

Za prepoznatljiv sportski karakter u unutrašnjosti modela Golf GTI sve su komponente međusobno usklađene. To počinje kod logotipa GTI na prednjim sjedalima te se nastavlja s naslonima za ruke u kožnoj optici i specifičnim dekorativnim umetcima. Višenamjensko kolo upravljača s crvenim ukrasnim šavovima i klasičnim pritisnim tipkama te serijska središnja konzola u sjajnoj crnoj boji zaokružuju cjelokupni dojam kvalitete. Istaknuta značajka: opcijski zaslon infotainmenta veličine 32,7 cm (12,9") preko kojega možete pristupiti zabavnim sadržajima, porukama, navigaciji itd.

 

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Novi Golf GTI

Otkrijte sada novi Golf GTI i odmah se prijavite na newsletter kako ne biste propustili nikakve novosti

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim