Punjenje kod kuće

Punjenje kod kuće

Vaš se električni automobil puni dok vi spavate.

Zamislite da ujutro uđete u svoj električni automobil i započnete dan puni energije. Naime, dok ste se vi odmarali preko noći, vaš je automobil punio baterije. Zvuči dobro? I uopće nije komplicirano - potreban vam je samo opcijski kabel za punjenje preko strujne mreže ili wallbox.

Wallbox – privatna stanica za punjenje

Vjerojatno najpraktičniji način za punjenje baterije automobila kod kuće je wallbox za kućnu upotrebu. U tom pogledu MOON nudi na primjer velik izbor rješenja za punjenje koja pokrivaju sve zahtjeve. MOON vam omogućuje ulazak u svijet električne mobilnosti. Od wallboxa s kućnim baterijskim spremnikom i fotonaponskim sustavom pa sve do stanice za brzo punjenje - MOON pokriva kompletni spektar u području električne mobilnosti. Proizvodnja, skladištenje i ekonomično korištenje obnovljivih izvora energije ključne su teme za budućnost. Već dugo govorimo o "mobilnosti budućnosti" iako je ta budućnost već danas tu.

Punjenje putem kabela za punjenje preko strujne mreže

Bateriju svog e-automobila možete napuniti i na konvencionalnoj kućnoj utičnici, na primjer kada ste na putu. Sve što vam je za to potrebno jest opcijski kabel za punjenje preko strujne mreže. Jednostavno utaknite kabel za punjenje u utičnicu i utikač za punjenje u svoje vozilo. Međutim, wallboxi kao što je ID. Charger¹ vaš će električni automobil napuniti znatno brže jer su konstruirani baš za takvu primjenu.

ID. Charger može se opcijski naručiti uz Volkswagen ID. modele te nije sadržan u opsegu serijske opreme.

Ponuda društva Volkswagen Group Charging GmbH (Elli).

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Novi ID. 7

Novi ID. 7

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim