Punjenje i doseg u električnom pogonu

Brzo punjenje. Brz nastavak vožnje.

S novim modelom ID.7 ovisno o kapacitetu baterije putovat ćete isključivo na električni pogon čak do 700 kilometara¹, pa više skoro uopće nećete morati prekidati putovanje. Vozilo ćete napuniti od 10 do 80 posto u manje od 30 minuta i brzo ćete nastaviti vožnju - a s najučinkovitijim vozilom u klasi putovat ćete i duže: zahvaljujući dobro osmišljenom menadžmentu baterije i aerodinamičnom dizajnu novi ID.7 troši samo 13 kWh/100 km.

Doseg prema WLTP-u:
Doseg utvrđen za varijantu opreme odgovarajućeg modela s najpovoljnijim dosegom prema postupku ispitivanja za osobna i laka gospodarska vozila koji je usklađen na svjetskoj razini (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP) na valjcima za ispitivanje kočnica. Stvarne vrijednosti dosega prema WLTP-u mogu se razlikovati ovisno o opremi. Stvarni doseg odstupa od toga u praksi ovisno o načinu vožnje, brzini, upotrebi komfornih/sporednih trošila, vanjskoj temperaturi, broju suputnika/opterećenju i topografiji.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Novi ID. 7

Novi ID. 7

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim