Plug & Charge

Komforno punjenje

Sada je punjenje vašeg Volkswagen ID. modela još praktičnije: uz tehnologiju Plug & Charge¹, novi standard za komforno punjenje². Jednostavno se odvezite do Plug & Charge agregata za punjenje³ i samo utaknite kabel. Prijava, punjenje i obračun provode se automatski, a vi ćete moći opušteno nastaviti vožnju. 

Više o funkciji Plug & Charge

Kao glavni korisnik možete koristiti funkciju Plug & Charge u svom ID. modelu počevši od verzije softvera 3.1, pod uvjetom da ste sklopili ugovor za We Connect i da je on aktiviran. Odgovarajuću tarifu We Charge Go ili We Charge Plus možete odabrati u aplikaciji We Connect ID. App. Moguće su i druge tarife koje podržavaju funkciju Plug & Charge.

Vozila s verzijom softvera 3.1 ili novijom već imaju tvorničku pripremu za funkciju "Plug & Charge". Obavijestit ćemo vas čim ova funkcija bude tvornički dostupna i za ID. vozila s verzijom softvera starijom od 3.1.

Funkcija Plug & Charge može se koristiti na stanicama za punjenje s odgovarajućom tehničkom opremom i važećim ugovorom za punjenje s distributerom električne energije. Čim se vozilo spoji sa stanicom za punjenje preko kabela za punjenje, započet će kodirana i sigurna komunikacija u skladu s normom ISO 15118. Kako bi se usluga Plug & Charge mogla koristiti, ona najprije mora biti aktivirana. Usluga se može aktivirati i deaktivirati u infotainment sustavu ili u aplikaciji We Connect ID. App. Podaci o lokaciji moraju istovremeno biti aktivirani u postavkama privatnosti vozila.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Novi ID. 7

Novi ID. 7

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim