IQ.LIGHT

Prilagođen skoro svemu

Već na prvi pogled novi ID.7 odlikuje se po želji novom vizualnom značajkom: inovativnim IQ.LIGHT svjetlima. Matrix tehnologija omogućava trajnu vožnju s dugim svjetlima bez zasljepljivanja drugih sudionika u prometu¹. Elegantna svjetlosna traka proteže se između atraktivnih matrix LED glavnih svjetala i Volkswagen logotipa. Kada se približite svom vozilu, glavna će svjetla nakratko zasvijetliti kao da vam žele namignuti, a vama će se učiniti kao da ID. posjeduje ljudske osobine.²

Što sprijeda ostavlja dobar dojam, ne smije nedostajati straga: dio paketa su i opcijska 3D LED stražnja svjetla s animiranim stop svjetlom i integriranim dinamičnim žmigavcima koji svojom skladnom svjetlosnom linijom pokazuju smjer kretanja vozila. 

Was vorne Eindruck macht, darf hinten nicht fehlen: Zum Paket gehören auch die optionalen 3D-LED-Rückleuchten mit animiertem Bremslicht und integriertem dynamischen Blinklicht, das mit fließender Lichtbewegung die Richtung anzeigt. 

U okviru ograničenja.

U kombinaciji sa sustavom zaključavanja i pokretanja bez ključa "Keyless Access".

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Novi ID. 7

Novi ID. 7

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim