ID. Sound

Čujno jedinstven

Ne zvuči samo jedinstveno nego je i takav: ID. Sound, zvuk ID. modela marke Volkswagen pri malim brzinama. Naime, kako bi cestovni promet učinio sigurnijim, na brzini do 30 km/h vaš se ID. iznutra čuje tiše, a izvana nešto glasnije. Zahvaljujući umjetno generiranom zvuku u vožnji prolaznici i biciklisti moći će čuti gotovo bešuman električni pogon. On se oglašava pri kretanju, vožnji unatrag i na brzinama manjim od 30 km/h. Na većim brzinama zvuk kotrljanja guma postaje toliko glasan da dodatni zvučni signal više nije potreban.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti
Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim