Digital Cockpit s inteligentnim mlaznicama

Sve pod kontrolom

Potpuno novo korisničko iskustvo očekuje vas u vašem ID. modelu sa sustavom Digital Cockpit koji se pretvara u pravi pametni uređaj zahvaljujući najnovijem, intuitivnom konceptu rukovanja i koji tako postavlja nova mjerila. Preko serijskog zaslona veličine 38 cm (15") možete praktično pristupiti najvažnijim funkcijama. Individualna konfiguracija favorita i još brojne aplikacije na početnom zaslonu jamče brzo rukovanje i poboljšavaju doživljaj pri rukovanju. 

Rukovanje klimatizacijom integrirano je u prvu razinu infotainment sustava. Na velikom novom zaslonu različite funkcije novog koncepta klimatizacije mogu se uvijek vidjeti, aktivirati i individualno pohraniti ovisno o korisniku. Inteligentne mlaznice reguliraju zračnu struju, a specijalne želje možete aktivirati govornim unosom. Ako izgovorite "Bok Volkswagen, ruke su mi hladne!", ID.7 reagirat će primjerice tako što će uključiti grijanje kola upravljača. Usto će topli zrak ciljano strujati u smjeru ruku.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Novi ID. 7

Novi ID. 7

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim