Climatronic za sjedala

Inteligentno sjedalo

S opcijskom, dinamičnom klimatizacijom k tomu ćete uživati u pravoj mjeri udobnosti pri sjedenju tijekom vožnji u bilo kojoj situaciji. Površina za sjedenje i naslon sjedala mogu se međusobno neovisno grijati, a u kombinaciji s automatskim prozračivanjem prednjih sjedala pobrinut će se za inteligentnu regulaciju vlage. Uz automatski modus možete odabrati tri inteligentne klimatske zone: od vruće i suhe pa sve do hladne. Iskusite potpunu udobnost s kojom ćete se osjećati dobro i svježe i na dugim putovanjima - bilo nakon sportske aktivnosti ili šetnje.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Novi ID. 7

Novi ID. 7

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim