Komforno punjenje

Plug & Charge u novom modelu ID.7 Tourer

Sada je punjenje vašeg Volkswagen ID. modela još praktičnije: uz tehnologiju Plug & Charge¹, novi standard za komforno punjenje². Sve što trebate su ID. softver 3.1 ili novija verzija, aplikacija Volkswagen App³ i tarifa punjenja We Charge koja podržava funkciju Plug & Charge⁴. Tako ćete se jednostavno odvesti do agregata za punjenje Plug & Charge⁵ , aktivirati funkciju Plug & Charge u aplikaciji Volkswagen App i vozilu te umetnuti kabel za punjenje. Prijava, punjenje i obračun provode se automatski, a vi ćete moći opušteno nastaviti vožnju.

Kao glavni korisnik možete koristiti funkciju Plug & Charge u svom ID. modelu počevši od verzije softvera 3.1, pod uvjetom da ste sklopili ugovor za VW Connect i da je on aktiviran. Odgovarajuću tarifu We Charge Go ili We Charge Plus možete odabrati u aplikaciji. Moguće su i druge tarife koje podržavaju funkciju Plug & Charge.

Vozila s verzijom softvera 3.1 ili novijom već imaju tvorničku pripremu za funkciju "Plug & Charge". Obavijestit ćemo vas čim ova funkcija bude tvornički dostupna i za ID. vozila s verzijom softvera starijom od 3.1.

Za korištenje usluga We Connect i We Connect Plus ili VW Connect i VW Connect Plus za obitelj ID. modela potreban vam je korisnički račun za Volkswagen ID te se morate prijaviti korisničkim imenom i lozinkom u We Connect / We Connect Plus ili VW Connect / VW Connect Plus. K tomu treba online putem sklopiti zasebni ugovor za We Connect / We Connect Plus ili VW Connect / VW Connect Plus s društvom Volkswagen AG. Nakon primopredaje vozila imate 90 dana za registraciju vozila na stranici myvolkswagen.net ili putem aplikacije "Volkswagen" (dostupna u App-Storeu i Google Play Storeu) i korištenje usluga We Connect Plus / VW Connect Plus tijekom čitavog ugovorenog besplatnog inicijalnog vremena korištenja. U slučaju kasnije registracije skraćuje se trajanje inicijalnog vremena korištenja. Točno vrijeme korištenja možete vidjeti tijekom ili nakon aktivacije na stranici myvolkswagen.net. Nakon isteka inicijalnog vremena korištenja usluga We Connect Plus / VW Connect Plus isto se može produžiti uz plaćanje. Nekim mobilnim online uslugama We Connect / We Connect Plus ili VW Connect / VW Connect Plus može se upravljati samo preko aplikacije "Volkswagen". Za korištenje besplatne aplikacije potrebni su smartphone s prikladnim operativnim sustavom iOS ili Android te SIM kartica s podatkovnom opcijom u okviru postojećeg ili zasebno sklopljenog ugovora između vas i vašeg mobilnog operatera. Dodatni troškovi (npr. naknade za roaming) mogu nastati uslijed razmjene podataka preko interneta ovisno o vašoj mobilnoj tarifi te osobito tijekom korištenja u inozemstvu. Mobilne online usluge na raspolaganju su za vrijeme trajanja ugovora te podliježu sadržajnim izmjenama tijekom razdoblja trajanja ugovora. Koje su usluge sadržane u paketima We Connect i We Connect Plus ili VW Connect i VW Connect Plus može se razlikovati od zemlje do zemlje. Raspoloživost također ovisi o modelu vozila, opremi i instaliranoj verziji softvera. To vrijedi i za usluge trećih pružatelja usluga. Detaljnije informacije potražite na stranici connect.volkswagen.com te kod svog Volkswagen partnera. Osim toga uvažite aktualne Opće uvjete poslovanja za digitalne usluge obitelji ID. modela.   

Ponuda društva Volkswagen Group Charging GmbH (Elli). (Impresum i pravne napomene)

Funkcija Plug & Charge može se koristiti na stanicama za punjenje s odgovarajućom tehničkom opremom i važećim ugovorom za punjenje s distributerom električne energije. Čim se vozilo spoji sa stanicom za punjenje preko kabela za punjenje, započet će kodirana i sigurna komunikacija u skladu s normom ISO 15118. Kako bi se usluga Plug & Charge mogla koristiti, ona najprije mora biti aktivirana. Usluga se može aktivirati i deaktivirati u infotainment sustavu ili u aplikaciji. Podaci o lokaciji moraju istovremeno biti aktivirani u postavkama privatnosti vozila.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Novi ID.7 Tourer

Zatražite odmah probnu vožnju kod svog Volkswagen partnera

  1. 1.

    Konceptualna studija – vozilo još nije u prodaji Gehe zurück

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim