Udobnije sjedenje, opušteniji dolazak na odredište

Novi ID.7 Tourer:
ergoActive premium sjedalo s programima masaže i funkcijom aktivacije zdjelice

Kako si prostrete, tako ćete i sjediti: na primjer vrlo opušteno i odmorno na opcijskim novokoncipiranim ergoActive premium sjedalima u novom modelu ID.7. Masaža pritisnih točaka i novouvedena funkcija aktivacije zdjelice mogu potaknuti cirkulaciju i ublažiti napetost te tako povećavaju osjećaj ugode na dužim putovanjima. Funkcija masaže radi na principu programiranog povećanja i smanjenja tlaka u mjehurićima zraka. Osim u naslonu sjedala sada su zračne komore prvi put integrirane u oblozi sjedala.  

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Novi ID.7 Tourer

Zatražite odmah probnu vožnju kod svog Volkswagen partnera

  1. 1.

    Konceptualna studija – vozilo još nije u prodaji Gehe zurück

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim