Sve pod kontrolom

Novi ID.7 Tourer: Digital Cockpit

Potpuno novo korisničko iskustvo očekuje vas u vašem novom modelu ID.7 Tourer sa sustavom Digital Cockpit koji se pretvara u pravi pametni uređaj zahvaljujući najnovijem konceptu rukovanja. Preko serijskog zaslona veličine 38 cm (15") možete praktično pristupiti najvažnijim funkcijama. Individualna konfiguracija favorita i još brojne aplikacije na početnom zaslonu jamče brzo rukovanje i poboljšavaju doživljaj pri rukovanju.

Glavne funkcije klimatizacije integrirane su u izravnom pristupu infotainment sustava. Na velikom novom zaslonu različite funkcije novog koncepta klimatizacije mogu se uvijek vidjeti, regulirati i individualno konfigurirati ovisno o korisniku. Inteligentne mlaznice reguliraju zračnu struju, a specijalne želje možete aktivirati govornim unosom. Ako izgovorite "Bok IDA, ruke su mi hladne!", novi ID.7 Tourer reagirat će primjerice tako što će uključiti grijanje kola upravljača te će topli zrak ciljano strujiti prema vašim rukama.

 

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

ID.7 Tourer

Zatražite odmah probnu vožnju kod svog Volkswagen partnera

  1. 1.

    Konceptualna studija – vozilo još nije u prodaji Gehe zurück

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim