Pravi sportski karakter dolazi iznutra

Novi ID.7 Tourer GTX: unutrašnjost

Elegantno-sportski izgled novog modela ID.7 GTX Tourer nastavlja se i u njegovoj kvalitetnoj unutrašnjosti. Pritom instrumentna ploča s akcentima crvene boje tipičnima za GTX modele i GTX logotipi na letvicama u pragovima, sjedalima i kolu upravljača s kopčama zrače čistom dinamikom. Serijske GTX presvlake sjedala od tkanine, mikroflisa "Artvelours Eco" i umjetne kože s crvenim ukrasnim šavovima ne ostavljaju nikakve sumnje glede njegove sportske naravi.

Posebno komforna značajka opreme su nova, opcijski dostupna ergoActive premium sjedala koja su razvijena u suradnji ortopeda i stručnjaka za kralježnicu i koja je certificirala Udruga za zdravlje kralježnice. Nova prednja sjedala objedinjuju komfor pri sjedenju s inovativnim programima masaže, automatskom klimatizacijom i novom aktivacijskom funkcijom za mišićne skupine kralježnice i zdjelice. Masaža pritisnih točaka i novouvedena funkcija aktivacije zdjelice mogu potaknuti cirkulaciju i ublažiti napetost te tako povećavaju osjećaj ugode na dužim putovanjima. Funkcija masaže radi na principu programiranog povećanja i smanjenja tlaka u mjehurićima zraka. Osim u naslonu sjedala sada su zračne komore prvi put integrirane u oblozi sjedala.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Novi ID.7 Tourer GTX

Otkrijte sada novi ID.7 Tourer GTX i odmah se prijavite na newsletter kako više ne biste propustili nikakve informacije o modelu

  1. 1.

    Konceptualna studija – vozilo još nije u prodaji Gehe zurück

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim