Drži vas na voznom traku. I druge na dovoljnoj udaljenosti.

Novi ID.7 Tourer GTX: Travel Assist

Prikaz na primjeru modela ID.7, slika se može razlikovati.

S opcijskim sustavom Travel Assist u vozilu imate izrazito korisnu potporu za vožnju. On može umjesto vas paziti na razmak od vozila ispred i održavati namještenu najveću brzinu. K tomu adaptivno vođenje po voznom traku aktivno zadržava vozilo u sredini voznog traka.

Ako je vaš Volkswagen opremljen sustavima Park Assist Plus i Side Assist, onda će vam Travel Assist na autoputu pružiti aktivnu podršku tijekom promjene voznog traka.

S prediktivnom regulacijom brzine i potporom za vožnju zavojima Travel Assist može prilagoditi brzinu vozila važećim ograničenjima brzine i karakteristikama ceste (zavojima, kružnim tokovima itd.).

Zahvaljujući iskustvu stotina tisuća Volkswagen vozača Travel Assist može zadržati vozilo na voznom traku i kada nije prepoznata uzdužna oznaka na voznom traku i još bolje prilagoditi brzinu vozila karakteristikama ceste. Tako asistirana vožnja postaje još ugodnija.¹ ²

Za korištenje online podataka sustava Travel Assist treba sklopiti zaseban ugovor, kreirati korisnički račun za Volkswagen ID i sklopiti ugovor za We Connect / VW Connect. Nakon toga treba aktivirati korištenje online podataka u shopu infotainment sustava ("Zbirni podaci za Travel Assist").³

U okviru granica sustava.

Vozač mora u svakom trenutku biti spreman preuzeti kontrolu nad sustavom potpore i nije oslobođen odgovornosti za opreznu vožnju.

Funkcija potpore za vožnju "Zbirni podaci za Travel Assist" može se koristiti samo u okviru granica sustava i do najveće brzine vozila. Vozač sam snosi odgovornost za opreznu vožnju i u svakom trenutku mora biti spreman preuzeti kontrolu nad sustavom potpore. Kada vozač intervenira, dobit će potpunu kontrolu nad vozilom. Funkcija potpore može se aktivirati i deaktivirati u svakom trenutku preko tipke na višenamjenskom kolu upravljača. Za aktivaciju usluge "Zbirni podaci za Travel Assist" potreban vam je korisnički račun za Volkswagen ID i važeće razdoblje trajanja ugovora za VW Connect / We Connect. Dodatno je potreban zasebni ugovor za zbirne podatke, odnosno takozvana online funkcija. Nakon isteka inicijalnog razdoblja korištenja pruža vam se mogućnost produženja vremena korištenja uz plaćanje. Online funkcija Travel Assista raspoloživa je u sljedećim zemljama: Belgija, Bugarska, Danska, Njemačka, Estonija, Finska, Francuska, Grčka, Velika Britanija i Sjeverna Irska, Irska, Italija, Hrvatska, Latvija, Litva, Luksemburg, Malta, Nizozemska, Norveška, Austrija, Poljska, Portugal, Rumunjska, Švedska, Švicarska, Slovačka, Slovenija, Španjolska, Češka, Mađarska i Cipar. Online funkcija "Zbirnih podataka za Travel Assist" može se koristiti samo u okviru pokrivenosti mobilne mreže i uz odgovarajuće postavke privatnosti te se u svakom trenutku može deaktivirati u aplikaciji i na portalu myVolkswagen. Online funkcije, odnosno zbirni podaci, omogućeni su internetskom vezom integriranom u vozilu. Povezane troškove podataka nastale u Europi snosi Volkswagen AG u okviru pokrivenosti mreže. Dodatni troškovi (npr. naknade za roaming) mogu nastati uslijed razmjene podataka preko interneta ovisno o vašoj mobilnoj tarifi te osobito tijekom korištenja u inozemstvu. Usluge su na raspolaganju za vrijeme trajanja ugovora te podliježu sadržajnim izmjenama i mogu se ukinuti tijekom razdoblja trajanja ugovora. Detaljnije informacije potražite na stranici connect.volkswagen.com te kod svog Volkswagen partnera, a informacije o uvjetima mobilnih tarifa kod svog pružatelja mobilnih usluga.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Novi ID.7 Tourer GTX

Otkrijte sada novi ID.7 Tourer GTX i odmah se prijavite na newsletter kako više ne biste propustili nikakve informacije o modelu

  1. 1.

    Konceptualna studija – vozilo još nije u prodaji Gehe zurück

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim