Veći volumen utovara za više mogućnosti

Novi ID.7 Tourer GTX:

koncept prostora / koncept prtljažnika

Više prostora za sportsku opremu, prtljagu i sve ono što trebate za aktivni vikend. Zahvaljujući mogućnosti pomicanja nagiba stražnje klupe unutrašnjost vozila može postati još udobnija za duža putovanja, dok vi istovremeno možete prilagoditi kapacitet sjedećih mjesta i utovarnog prostora prema svojim željama. Ovisno o tome koja stražnja sjedala preklapate, kapacitet utovarnog prostora od 545 litara može se povećati na čak 1714 litara, što naglašava prednosti optimiziranog dizajna vozila i pruža još veću fleksibilnost. K tomu postoji mogućnost korištenja položaja za prijevoz tereta, čime se volumen prtljažnika povećava na čak 605 litara, a da se pritom ne morate odreći pune iskoristivosti koju nude pet sjedala. Promijenjena karoserija modela ID.7 (GTX) Tourer jamči veću unutrašnju visinu vozila u drugom redu sjedala u odnosu na limuzinu, što dodatno povećava udobnost putnika.

Još jedna značajka je po želji dostupna funkcija "Easy Open/Close". Ona omogućuje otvaranje i ponovno zatvaranje poklopca prtljažnika bez ruku, samo pokretom stopala.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Novi ID.7 Tourer GTX

Otkrijte sada novi ID.7 Tourer GTX i odmah se prijavite na newsletter kako više ne biste propustili nikakve informacije o modelu

  1. 1.

    Konceptualna studija – vozilo još nije u prodaji Gehe zurück

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim