Velik dizajn do najmanjeg detalja

ID.5

Ovako će održive električne performanse izgledati elegantno: impresivan vanjski dizajn novog modela ID.5 oduševljava svojim elegantnim oblikom, krovom crne boje i elementima dizajna srebrne boje koji će na sebe privući brojne poglede. Opcijski 21" naplatci od lakog metala savršenog oblika¹ zaokružuju moderan stil. Atletski dizajn ovog coupéa naglašen je istaknutim stražnjim spojlerom. S amblemima ID. na bočnim stranama i na stražnjem dijelu vozila jasno ga možete raspoznati kao revolucionara inovativne električne mobilnosti. 

Naša su vozila serijski opremljena ljetnim gumama.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Potpuno električni ID.5

Potpuno električni ID.5

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim