Inteligentno punjenje. Daleka putovanja.

ID.5

Svaki aspekt novog modela ID.5 usmjeren je na njegove elektrizirajuće performanse. Izvrsna aerodinamika i velika baterija pobrinut će se za velik doseg uz samo jedno punjenje, dok će se inteligentan menadžment punjenja savršeno integrirati u vašu svakodnevicu. Komforno punjenje kod kuće jamči opcijski ID. Charger¹ sa snagom punjenja od čak 11 kW. Zahvaljujući punjenju s vremenskim upravljanjem i primjeni fotonaponskog sustava na vašem krovu ubuduće ćete moći dodatno optimizirati energetski učinkovitu iskoristivost. K tomu brojne javne stanice za punjenje na benzinskim postajama i autoputovima nude brzo DC punjenje, čime možete znatno povećati doseg svog vozila u samo 30 minuta. 

Ponuda društva Volkswagen Group Charging GmbH (Elli).

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Potpuno električni ID.5

Potpuno električni ID.5

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim