Sportske karakteristike u svakom detalju

ID.5 GTX

Snažan, sportski i ekspresivan: svojim karakterističnim oblikom coupéa novi se ID.5 GTX jasno izdvaja od svoje klase. Futuristički 20" naplatci od lakog metala¹ u ekskluzivnom GTX dizajnu, letvica okvira krova i dekor C stupa u antracit boji te crni krov tipičan za ID.5, s kojim se ističe od drugih, jasno ga karakteriziraju kao GTX. Posebnost je i aerodinamična silueta blago padajućeg stražnjeg dijela vozila s markantnim stražnjim spojlerom koji ovom predvodniku električne mobilnosti daje atraktivan sportski izgled - i na prvi pogled otkriva kakav se karakter u njemu krije. Pogotovo kada prođete pored njega.

Naša su vozila serijski opremljena ljetnim gumama.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Potpuno električni ID.5 GTX

Potpuno električni ID.5 GTX

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim