Za pustolovine u velikom stilu

ID.5 GTX

Neovisno o tome vuče li vas u užurbanu metropolu ili u idilične planinske prijevoje: inovativan pogon na sve kotače s dva motora u novom modelu ID.5 GTX pomaže vam da sportskim stilom vožnje stignete na odredište. Za to će se pobrinuti dva elektromotora koji preko 1-stupanjskog mjenjača pogone stražnje odnosno prednje kotače. Za razliku od konvencionalnog pogona na sve kotače ovdje nema mehaničkog spoja između osovina. K tomu će se za dobru vuču i bolje vođenje po voznom traku na neasfaltiranoj ili glatkoj podlozi pobrinuti ekskluzivni profil vožnje "Traction"¹ koji karakteristike pogona vašeg modela ID.5 GTX optimalno prilagođava podlozi. Naime, GTX nije napravljen samo za asfaltiranu cestu - on nudi performanse na brojnim putovima. 

ID.5 GTX učinkovit je kao svaki ID., a postiže ubrzanje kao GTI - jer njegovi elektromotori razvijaju snagu s punim okretnim momentom od samog početka. Kako biste svakodnevicu ostavili za sobom, velika baterija u podnici karoserije pobrinut će se za velik doseg i izbalansiranu dinamiku vožnje. 

Postavke profila vožnje pružaju vam podršku u okviru granica sustava.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Potpuno električni ID.5 GTX

Potpuno električni ID.5 GTX

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim