Prostor za doživljaje

Doživite veliku i inteligentno oblikovanu unutrašnjost koja vam pruža visoku razinu udobnosti koju ćete moći vidjeti i osjetiti. Impresivan dojam: unatoč padajućoj liniji krova coupéa novi ID.5 GTX nudi veliku unutrašnju visinu vozila i na stražnjim mjestima za sjedenje. Tako se u modelu ID.5 GTX može udobno voziti do 5 osoba. A zahvaljujući velikom kapacitetu prtljažnika ostat će i slobodnog prostora za dovoljno prtljage. Moderna unutrašnja oprema učinit će ID.5 GTX prostorom za inspirativne doživljaje kombinacijom progresivnog dizajna, napredne tehnologije i intuitivnog rukovanja. Ova će vam unutrašnjost dopustiti da uživate u svakom trenutku putovanja.

 

Za vozila postoje samo još vrijednosti potrošnje i emisija prema postupku WLTP, a ne prema postupku NEFZ. Podaci o potrošnji i emisije CO₂ kod raspona u ovisnosti o odabranim opremama vozila.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Potpuno električni ID.5 GTX s pogonom na sve kotače s dva motora

Raspon dosega prema WLTP-u: 460-518 km

Raspon dosega prema WLTP-u: 460-518 km

Potpuno električni ID.5 GTX s pogonom na sve kotače s dva motora

Raspon dosega prema WLTP-u: 460-518 km

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim