Style paketi unutrašnje opreme

Izgleda odlično, a takav je i na dodir: Zahvaljujući style paketu unutrašnje opreme nerado ćete htjeti izaći iz svog modela ID.4. Sjednite na prednja sjedala i iskoristite prednosti središnjeg naslona za ruke i dvaju držača za čaše kao putnik u stražnjem dijelu vozila. Želite transportirati nešto glomazno? Naslon stražnjeg sjedala može se preklopiti i nudi praktičan otvor za prijevoz dugih predmeta. Zasigurno postoji jedna od ukupno 30 boja ambijentalnog osvjetljenja koja savršeno odgovara vašoj osobnosti i raspoloženju. Svojim modelom ID.4 upravljate pomoću grijanog višenamjenskog kola upravljača od kože.

Style paket unutrašnje opreme uključuje sljedeću opremu:

  • instrumentnu ploču Komfort
  • središnje dijelove prednjih i bočnih stražnjih sjedala od mikroflisa "ArtVelours"
  • ambijentalno osvjetljenje u 30 boja
  • instrumentnu ploču u Platinum sivoj boji s pravim šavom
  • asimetrično podijeljen i preklopiv naslon stražnjeg sjedala sa središnjim naslonom za ruke, otvorom za prijevoz dugih predmeta i dvama držačima za čaše

Vožnja u modelu ID.4 sa style paketom unutrašnje opreme "Plus" djeluje kao da lebdite na oblacima. Dva prednja ergoActive sjedala možete precizno namjestiti u nekoliko točaka u skladu s vašim potrebama kako biste se gotovo stopili sa sjedalima. Cockpit se može pohvaliti još većom razinom udobnosti zahvaljujući grijanim prednjim sjedalima i pneumatski namjestivim potporama za kralježnicu. A funkcija masaže za prednja sjedala podrazumijeva se kao i komponente style paketa unutrašnje opreme.

Style paket unutrašnje opreme "Plus" nadopunjuje style paket unutrašnje opreme sljedećom opremom:

  • pneumatski namjestivim prednjim potporama za kralježnicu s funkcijom masaže
  • grijanim prednjim sjedalima
  • prednjim ergoActive sjedalima s električnim namještanjem, funkcijom memorije i pomičnim produžetkom površine za sjedenje
  • Premijska sportska sjedala u dizajnu specifičnom za ID. modele s integriranim naslonom za glavu nude vam najbolji komfor sjedenja, ostavljajući pritom sportski dojam.

Premijski sportski paket unutrašnje opreme "Plus" nadopunjuje style paket unutrašnje opreme i style paket unutrašnje opreme "Plus" sljedećom opremom:

  • integriranim naslonima za glavu za premijska sportska prednja sjedala

Za vozila postoje samo još vrijednosti potrošnje i emisija prema postupku WLTP, a ne prema postupku NEFZ. Podaci o potrošnji i emisije CO₂ kod raspona u ovisnosti o odabranim opremama vozila.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

ID.4

100 % SUV 100 % električan

Raspon dosega prema WLTP-u
ID.4 Pro Performance: 478 – 537 km
ID.4 Pro Performance 4MOTION: 460 – 517 km

100 % SUV 100 % električan

Raspon dosega prema WLTP-u
ID.4 Pro Performance: 478 – 537 km
ID.4 Pro Performance 4MOTION: 460 – 517 km

ID.4

100 % SUV 100 % električan

Raspon dosega prema WLTP-u
ID.4 Pro Performance: 478 – 537 km
ID.4 Pro Performance 4MOTION: 460 – 517 km

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.