Paketi komforne opreme

Ne dopustite da vam loše vrijeme pokvari užitak u vožnji u modelu ID.4: grijana prednja sjedala i grijano višenamjensko kolo upravljača od kože u paketu komforne opreme pobrinut će se da se ugodno osjećate i na hladnoći. Automatski grijane mlaznice za pranje stakla i automatski zaslonjivo unutrašnje zrcalo pridonose jasnom pogledu. Kada je u pitanju razina napunjenosti baterije vaših uređaja s USB-C priključkom, također može biti bezbrižni. Naime, svoje uređaje možete puniti na dvjema serijskim utičnicama za punjenje u osvijetljenom pretincu za smartphone na središnjoj konzoli; straga se nalaze dva dodatna USB-C sučelja.

Paket komforne opreme uključuje sljedeću opremu:

 • klima-uređaj "Air Care Climatronic" s aktivnim kombiniranim filtrom, klimatiziranjem vozila u mirovanju i 2-zonskom regulacijom temperature
 • dva USB-C sučelja sprijeda, dvije USB-C utičnice za punjenje (45 W) na središnjoj konzoli straga
 • grijano višenamjensko kolo upravljača od kože s rukovanjem na dodir (sa/bez tehnologije Hands-on-Detection odnosno funkcije prepoznavanja ruku na upravljaču)
 • varijabilnu središnju konzolu s izmjenjivim umetcima za držače za čaše i pretince za odlaganje
 • grijana prednja sjedala
 • bežično grijano i infracrveno reflektirajuće vjetrobransko staklo od višeslojnog sigurnosnog stakla sa zvučnom izolacijom
 • senzor za kišu
 • automatski grijane prednje mlaznice za pranje stakla

Ne može biti udobnije. Uz sve značajke paketa komforne opreme, paket komforne opreme "Plus" također uključuje klima-uređaj "Air Care Climatronic" s aktivnim kombiniranim filtrom, klimatiziranjem vozila u mirovanju i 3-zonskom regulacijom temperature. Klima-uređaj "Air Care Climatronic" opremljen je izbornikom "Smart Climate" pomoću kojeg možete ciljano upravljati pojedinačnim funkcijama kao što su "grijanje nogu" ili "neometan pogled" - i to ne samo pritiskom na gumb već i putem rukovanja govornim naredbama normalnim govorom. Kada se aktivira funkcija "Air Care", zrak unutar vozila prolazi kroz filtar nekoliko puta putem zatvorenog optoka zraka, čim se dodatno poboljšava kvaliteta zraka. K tomu se suvozačevo sjedalo klimatizira samo kada je zauzeto. Time se štedi energija, što pozitivno utječe na doseg vozila. Integrirano klimatiziranje vozila u mirovanju također omogućuje ugodnu temperaturu unutrašnjosti na samom početku vožnje.

Paket komforne opreme "Plus" nadopunjuje paket komforne opreme sljedećom opremom:

 • podnicom prtljažnika
 • pregradnom mrežom
 • mrežom za prtljagu
 • klima-uređajem "Air Care Climatronic" s aktivnim kombiniranim filtrom, klimatiziranjem vozila u mirovanju i 3-zonskom regulacijom temperature

Za vozila postoje samo još vrijednosti potrošnje i emisija prema postupku WLTP, a ne prema postupku NEFZ. Podaci o potrošnji i emisije CO₂ kod raspona u ovisnosti o odabranim opremama vozila.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

ID.4

100 % SUV 100 % električan

Raspon dosega prema WLTP-u
ID.4 Pro Performance: 478 – 537 km
ID.4 Pro Performance 4MOTION: 460 – 517 km

100 % SUV 100 % električan

Raspon dosega prema WLTP-u
ID.4 Pro Performance: 478 – 537 km
ID.4 Pro Performance 4MOTION: 460 – 517 km

ID.4

100 % SUV 100 % električan

Raspon dosega prema WLTP-u
ID.4 Pro Performance: 478 – 537 km
ID.4 Pro Performance 4MOTION: 460 – 517 km

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.