Informacije ili zabava za svaki trenutak

Bežični App-Connect

Jednostavno korištenje aplikacija i sadržaja - to vam omogućuje opcijski dostupan App-Connect. Glazba, vijesti, karte i drugi audio sadržaji - svi se prikazuju i reproduciraju putem zaslona vašeg Infotainment sustava. Moguća su tri sučelja za povezivanje pametnih telefona: Apple CarPlayTM, Googleov Android AutoTM i MirrorLink®. Posebno je ugodno: upotreba Applea CarPlayTM putem opcije bežične veze za navigacijske sustave "Discover Media" i "Discover Pro".

App-Connect objedinjuje tehnologije Android Auto™ i MirrorLink®. Kako biste izbjegli odvraćanje pažnje, tijekom vožnje mogu se pokrenuti samo certificirane aplikacije. Također imajte na umu da neke aplikacije nisu dostupne za svaku tehnologiju, a dostupnost tih tehnologija može se razlikovati ovisno o državi. 

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Golf
Započnite svoju novu priču kod ovlaštenog trgovca

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.