Golf - Povezan sa svijetom

We Connect

Golf vaš je ulazak u digitalne usluge i usluge Volkswagena: Potpuno umreženi od samog početka, na raspolaganju su vam brojne usluge We Connect. Nakon inicijalne aktivacije i registracije s vašim Volkswagen ID-om, jednostavno je i besplatno koristiti inovativne internetske usluge.

We Connect vam omogućuje pristup svim važnim informacijama o vozilu i pruža osim poziva u slučaju nužde ili online alarma protiv krađe potpuno udobno korištenje. Svoj pametni telefon možete koristiti i kao mobilni ključ i tako otvoriti i pokrenuti svoj Golf bez pretraživanja ključa.

 

Za korištenje usluga We Connect potreban vam je Volkswagen ID korisnički račun, a spajate se pomoću korisničkog imena i lozinke. Također, potrebno je potpisati zaseban ugovor o korištenju usluga We Connect, tj. We Connect Plus s tvrtkom Volkswagen AG. Registraciju vršite putem stranice www.portal.volkswagen-we.com.

Dostupno je samo s opcijskim navigacijskim sustavom "Discover Pro" i u kombinaciji s aplikacijom We Connect. U početku su dostupna dva besplatna mobilna ključa koja se mogu iskoristiti u prve 4 godine od zaključenja ugovora We Connect. Prijenos mobilnog ključa zahtijeva provjeru identiteta pošiljatelja ključa primjenom postupka Volkswagen Ident.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Golf
Započnite svoju novu priču kod ovlaštenog trgovca

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.