Snaga, novodefinirana

Motori

Kod Golfa stoji vam na raspolaganju široka paleta motora: TSI, TDI i TGI motori - za snažne performanse s posebno niskom potrošnjom. Oni će vam omogućiti ravnomjernu razvoj snage uz kombinaciju niskog obujma motora, turbopunjača i direktnog ubrizgavanja goriva. Osim toga, uz određene motore dostupno aktivno upravljanje cilindrima u nekim motorima. Cilindri se automatski isključuju čim je potrebno manje energije. 

Važna novost: e-TSI s Mild Hybrid tehnologijom. Starterski generator podržava motor pri pokretanju i pri maloj brzini. Za kočenje se koristi litij-ionska baterija. To osigurava značajno smanjenje potrošnje i emisija.

* Uvodi se kasnije.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Golf
Započnite svoju novu priču kod ovlaštenog trgovca

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.