Dobro došli u svoju zonu komfora

Jednostavnost korištenja

Sa svojim digitalnim zaslonima, jednostavnima za korištenje, vaš Golf vam omogućuje maksimalnu jednostavnost korištenja. Serijski dostupan Digital Cockpit s ekranom od 25,4 cm uparen s 20,95 cm velikim ekranom radio sustava "Composition Media" donosi budućnost pred vas. 

Dodatno možete upravljajući gestama ili govornim naredbama korigirati postavke raznih sustava i mogućnosti koje vam nudi vaš Golf. To znači: manje tipki, a više udobnosti za vas. 

Opcijski dostupan i s 25,4 cm dodirnim zaslonom uz "Ready 2 Discover" i Discover Media. S "Discover Pro" on čini Innovision cockpit.

Upravljanje govornim naredbama moguće s opcijski dostupnim navigacijskim sustavima "Ready 2 Discover", "Discover Media" ili "Discover Pro".

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Golf
Započnite svoju novu priču kod ovlaštenog trgovca

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.