Digitalan komfor

Digital Cockpit Pro

Želite li imati pregled samo prikaza brzine i kilometraže? Ili i drugih podataka o vožnji? Ili navigacijske karte? Ili naslova pjesme koju upravo slušate? Ili više podataka? Sve je doslovno u Vašim rukama: Jednostavno sami konfigurirajte visokorezolucijski serijski Digital Cockpit Pro od 26 cm (10 inča). I učinite to onako kako želite.

Head-up zaslon

Pregled važnih informacija uz istovremeni pogled na cestu: to je velika prednost opcijskog Head-up zaslona u Vašem Golfu Variant. Vjetrobransko staklo postaje projekcijska površina za prikaz brzine, obavijesti sustava potpora za vozača ili navigacijskih obavijesti. Projekcija je jasno vidljiva i pri svijetlu iz suprotnog smjera. A ako Vam zaslon nije potreban, uvijek ga možete isključiti.

Komfor rukovanja + dodirno rukovanje

Kratak dodir, prelazak prstom, dodir - klasični funkcijski gumbi u Golfu Variant uglavnom su zamijenjeni površinama osjetljivim na dodir. Opcijskim višenamjenskim sportskim kolom upravljača od kože s upravljanjem na dodir može se upravljati pomoću jednostavnog dodira prstom. U kombinaciji s inteligentnim navođenjem kroz izbornike pomoću njega imate pristup brojnim funkcijama.

Opcijskim klima-uređajem "Air Care Climatronic" s aktivnim kombiniranim filtrom i 3-zonskom regulacijom temperature možete vrlo jednostavno i intuitivno rukovati pomoću tipki i klizača ili opcijskog rukovanja govornim naredbama. Tako u trenu postižete idealnu temperaturu u cijelom automobilu. Zahvaljujući dodatnom elementu za rukovanje u stražnjem dijelu središnje konzole možete namještati klimu i na stražnjim sjedalima.

Individualizacija

Prilagodite Golf Variant osobnim preferencijama: položaj sjedala, temperatura ili svjetlo - kada se jednom instaliraju, individualiziranje pamti Vaš profil i aktivira ga čim uđete. Osobito praktično kada razne osobe koriste Golf Variant i promijene postavke. Zahvaljujući tome ne morate stalno namještati sve postavke, to sustav preuzima sam. Individualizacija već postoji u serijskom radiouređaju "Composition".

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Golf Variant

 1. 1.

  Vozila i opreme prikazani i opisani ovdje mogu po nekim pojedinostima odstupati od trenutačnog njemačkog programa isporuke. Gehe zurück

 2. 2.

  Uvažite i naš konfigurator za pregled aktualno raspoloživih modela i oprema. Gehe zurück

Golf Variant

 1. 1.

  Vozila i opreme prikazani i opisani ovdje mogu po nekim pojedinostima odstupati od trenutačnog njemačkog programa isporuke. Gehe zurück

 2. 2.

  Uvažite i naš konfigurator za pregled aktualno raspoloživih modela i oprema. Gehe zurück

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim