Najvažniji su snaga – i zvuk

Golf GTI Clubsport već na parkiralištu pokreće nešto - srca svih fanova GTI-ja.
Na primjer, zahvaljujući crvenim kočionim čeljustima s natpisom GTI i 18'' disk kočnicama sprijeda, ali i zahvaljujući dvodijelnom krovnom rubnom spojleru u boji vozila te crnoj boji visokog sjaja. Ovalni završeci ispušnih cijevi i crni difuzor zrnate teksture specifičan za GTI Clubsport jasno pokazuju kakva se snaga krije u Vašem Golfu GTI Clubsport. Dodatno prošireni bočni pragovi i difuzor pružaju još više adrenalina već na prvi pogled.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Golf GTI Clubsport

Golf GTI Clubsport

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim