Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Zatvoriti izbornik

3.6.2020 Prve činjenice o novom Arteonu: Uoči virtualne svjetske premijere 24. lipnja

Arteon je Volkswagenov Gran Turismo – avangardan, nabijen energijom i učinkovit.

  • Dinamični model s četvorim vratima redizajniran je i na tržište dolazi s dodatnom varijantom karoserije kao Arteon Shooting Brake
  • Sveobuhvatan redizajn modelske linije pomoću novih vrhunskih pogona te inteligentnih komfornih sustava i sustava potpora

Arteon je Volkswagenov Gran Turismo - avangardan, nabijen energijom i učinkovit. Volkswagen sada omogućuje prvi uvid u novi Arteon. Uz klasični Gran Turismo, u budućnosti će biti dostupna i dodatna varijanta modelske linije kao Shooting Brake. Ova je varijanta istovremeno dinamična i elegantna, a impresionira fleksibilnim konceptom karavana. Klaus Bischoff, voditelj dizajna Volkswagen koncerna i dizajna marke Volkswagen: "S modelom Arteon Shooting Brake stvorili smo novu ravnotežu između brzine, snage i prostora."

 

U okviru debija dviju verzija modela Arteon marka Volkswagen će predstaviti temeljiti redizajn ove modelske linije. U unutrašnjosti Arteon dobiva potpuno novi izgled cockpita koji se savršeno uklapa u ekskluzivnu karizmu ovih modela. Ovdje su integrirani najnoviji modularni infotainment sustavi (MIB3) koji osiguravaju najbolje moguće umreženje.

U području tehnologije odnosno spektra pogona također su uvedene promjene. Svi se motori odlikuju visokom razinom učinkovitosti, niskim vrijednostima emisija i snažnim okretnim momentom. Maksimalna učinkovitost postiže se zahvaljujući inovativnim tehnologijama motora i ispušnih sustava koje će sa sigurnošću ispuniti i zahtjeve u budućnosti. 

K tomu se u avangardnu modelsku liniju uvode i inteligentni sustavi potpora. Primjer: zahvaljujući sustavu Travel Assist novi modeli Arteona prvi put nude potpomognutu vožnju na visokoj razini u okviru granica sustava. Volkswagenovi modeli dizajnirani posebno za duže dionice preuzet će upravljanje, ubrzanje i kočenje pri brzini do 210 km/h pod nadzorom vozača.

Svjetska premijera i detaljne informacije o modelima Arteon i Arteon Shooting Brake uslijedit će kasnije u lipnju. 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim