Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Zatvoriti izbornik

1.3.2019 Premijera na sajmu u Ženevi: vrhunski model Volkswagen T-Roc R

Volkswagen s modelom T-Roc R predstavlja novi vrhunski crossover model za seriju koja je uspješno uvedena 2017. godine. Snagator tvrtke Volkswagen R uz impresivne performanse oduševljava i jedinstvenim vanjskim i unutrašnjim dizajnom specifičnim za "R" modele.

Snagator tvrtke Volkswagen R uz  impresivne performanse oduševljava i jedinstvenim vanjskim i unutrašnjim dizajnom specifičnim za "R" modele.

 

Na Međunarodnom salonu automobila u Ženevi (od 7. do 17. ožujka 2019.) marka Volkswagen s modelom T-Roc R predstavlja novi vrhunski crossover model za seriju koja je uspješno uvedena 2017. godine. 

Krajem 2017. godine Volkswagen je proširio svoju gamu novorazvijenim crossoverom kompaktne klase: modelom T-Roc. Odlikuje se upečatljivim dimenzijama izvana i visokom funkcionalnošću unutra. Uz to, sa svestranim stilom koji spaja suverenost SUV-a i dinamiku kompaktnog hatchback modela, T-Roc je podjednako vješt u urbanom svijetu i na lijepim dionicama ovoga svijeta.

Skladan koncept T-Roca impresionirao je brojne kupce: od studenoga 2017. godine, kada je uveden na tržište, prodano je već 200.000 primjeraka diljem svijeta. U Hrvatskoj je T-Roc također zabilježio odlične rezultate s preko 1.000 prodanih primjeraka u nepunih godinu dana.

Novi T-Roc R sada povećava širok spektar kompaktnog crossovera naglašeno sportskom varijantom te se obraća i individualistima kojima su istovremeno važni stilski nastup i izvanredna vozna svojstva. Novi T-Roc R razvila je i testirala tvrtka Volkswagen R, između ostalog i na legendarnom Nürburgringu, a u razvoju vozila su sudjelovali i svjetski WRX prvak Petter Solberg i Volkswagenov tvornički vozač Benjamin Leuchter.

Volkswagen R je stopostotno, samostalno društvo kći tvrtke Volkswagen AG, a slovo R od prvog modela, Golfa R32, simbolizira utrke (engl. racing) i usku povezanost s motosportom.

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim