Dolazak u Autostadt

Dolazak letom

Iz Beča, Klagenfurta i Salzburga mogućnost povoljnog leta niskobudžetnim aviokompanijama Air Berlin i TUIfly prema Berlinu, Hannoveru, Hamburgu.

Transfer do Autostadta

S-Bahnom iz zračne luke Hannover do glavnog kolodvora. Nastavite s ICE ili Interregio. Cijena od 16 EUR, po osobi i ruti. Vrijeme putovanja od glavnog kolodvora Hannover do Wolfsburga oko 25 minuta. Željeznička stanica Wolfsburg nalazi se izravno nasuprot Autostadta. Do njih možete doći pješice u roku od nekoliko minuta.

Poseban transfer

Ekskluzivno s uslugom vozača Autostadta u VW Phaetonu, Touaregu ili Business Caravelle po cijeni od 128 eura, - svaki put. Vrijeme putovanja oko 50 minuta. Krećete izravno s aerodroma u Hannoveru, a vozač će vas odvesti u vaš hotel u Wolfsburgu.

Dolazak vlakom

Pogodna i obiteljska opcija dolaska je vlak. U ÖBB vlakovima vrijeme prolazi, a djeca se mogu slobodno kretati. Dakle, u Autostadt stižete bez stresa i možete uživati u Autostadtu bez razmišljanja o skretanjima, taksijima, vozačima i slično!

Dolazak automobilom

Wolfsburg se nalazi na njemačkoj autocesti A2. Vožnja u Autostadt vrlo je jednostavna. Iz Austrije planirajte oko 6 do 8 sati putovanja. Ruta vas vodi iz zapadne Austrije preko Münchena - Nürnberga - Zwickaua - Leipziga - Magdeburga do Wolfsburga, a iz istočne Austrije preko Passaua - Regensburga - Hofa - Leipziga - Magdeburga do Wolfsburga.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Zatvoriti izbornik

Doživite Volkswagen

Staklena manufaktura u Dresdenu, AutoMuseum i obilasci tvornica

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim