Broj prozorčića 10.

Istaknuta značajka novog Golfa:

Innovision cockpit - sve ovisi o vama

 

Vaš Golf vas prepoznaje - i aktivira potpuno automatski i neovisno o opremi vozila, vaš osobni profil vozača:* od postavki namještanja sjedala do osvjetljenja i klima uređaja. Svoje željene postavke možete jednostavno spremiti u Innovision cockpitu: s 25,4 cm (10") velikim digitalnim cockpitom, uparenom s 25,4 cm (10") velikim navigacijskim sustavom "Discover Pro".

Pomoću digitalnog cockpita, osim klasičnih sadržaja poput brzinomjera i brojača kilometara, možete pogledati i druge korisne podatke. Na primjer, cijela površina ekrana može se prikazati kao navigacijska karta.

Ogromno područje zaslona navigacijskog sustava "Discover Media" ili "Discover Pro" koristi se za prikaz mnogih funkcija u privlačnoj grafici i animacijama, slično vašem pametnom telefonu. Početni zaslon možete podesiti da prikazuje fotografije i vaše omiljene značajke.

*Nakon postavljanja vašeg Volkswagen ID-a i prve registracije.

Nene... za otvaranje ovog prozorčića još je malo rano.
Nije pronađeno.
Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti
Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.