Broj prozorčića 10.

Istaknuta značajka novog Golfa:

Innovision cockpit - sve ovisi o vama

 

Vaš Golf vas prepoznaje - i aktivira potpuno automatski i neovisno o opremi vozila, vaš osobni profil vozača:* od postavki namještanja sjedala do osvjetljenja i klima uređaja. Svoje željene postavke možete jednostavno spremiti u Innovision cockpitu: s 25,4 cm (10") velikim digitalnim cockpitom, uparenom s 25,4 cm (10") velikim navigacijskim sustavom "Discover Pro".

Pomoću digitalnog cockpita, osim klasičnih sadržaja poput brzinomjera i brojača kilometara, možete pogledati i druge korisne podatke. Na primjer, cijela površina ekrana može se prikazati kao navigacijska karta.

Ogromno područje zaslona navigacijskog sustava "Discover Media" ili "Discover Pro" koristi se za prikaz mnogih funkcija u privlačnoj grafici i animacijama, slično vašem pametnom telefonu. Početni zaslon možete podesiti da prikazuje fotografije i vaše omiljene značajke.

*Nakon postavljanja vašeg Volkswagen ID-a i prve registracije.

Nene... za otvaranje ovog prozorčića još je malo rano.
Vratite se sutra kako bi otvorili novi prozorčić...
Zatvori
Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Zatvoriti izbornik
Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim