Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Za svijet pun avantura Polo

 

Paketi Polo Edition

Uklj. R-Line i komfor-paket.

Na sve strane zaštićen
Sa svih strana lijep

Polo pazi na vas. Još više sigurnosnih potpora nego u prethodnom modelu promatra sve što se zbiva oko vas. Pritom najviše pozornosti privlači on sam. To može zahvaliti kompletnom dizajnu s niže postavljenom bočnom linijom, dinamičnim žljebovima i glavnim svjetlima novog oblika. I to na svakom putovanju.

Oprema & dizajn

Polo: pouzdan, siguran, sportskih karakteristika. Svojim jasnim oblicima i elegantnim linijama pronalazi savršenu ravnotežu između dizajna i funkcionalnosti. Uvjerit će vas svojim komfornim, sigurnim i modernim elementima. Ukratko: poželjet ćete ga voziti.

Eksterijer

Eksterijer
Pokažite samopouzdanje

Izgled Pola je sportski i markantan. Dugački poklopac prostora motora čini prednji kraj dinamičnijim, dok ga horizontalne linije čine širim. Njegov sportski nastup, kompaktne dimenzije i kratki prevjesi nagovještavaju veliki užitak u vožnji.

Više informacija

Unutrašnjost

Interijer
Više mjesta za komfor

U posebne detalje unutrašnjosti vašeg Pola spadaju ambijentalno osvjetljenje (serijski u opremi Highline), sjedala s opcijskom potporom za kralježnicu kao i novi ukrasni umetci. Osim toga Polo je i porastao, što znači više prostora za glavu i noge za vozača, suvozača i ostale putnike.

Više informacija

 

Svjetla

Svjetla
Jeste li spremni na tako karizmatično osvjetljenje?

Radujte se njegovoj pojavi: Polo se prezentira serijskim LED svjetlima za dnevnu vožnju i halogenskim glavnim svjetlima koja mu omogućuju jedinstveno osvjetljenje. Po želji prednjim LED glavnim svjetlima i stražnjim LED svjetlima možete još dodatno naglasiti sportski izgled svog Pola.

Više informacija

 

Kotači

Kotači
Izgleda dobro: Polo program kotača

S kojim kotačima vaš Polo najbolje izgleda stvar je ukusa. Stoga vam nudimo atraktivan izbor čeličnih i lakometalnih kotača kojima Polu možete dati svoj potpuno osobni štih.

Više informacija

Značajke modela Polo iz različitih perspektiva

Infotainment

Ako tijekom vožnje morate telefonirati, trebate aktualne prometne informacije, želite putem navigacije doći do odredišta ili jednostavno samo želite slušati glazbu - vaš Polo vam nudi različite mogućnosti udobnog i nekompliciranog korištenja moderne tehnike.

Radiouređaj
Navigacija
Car-Net

Radio
Ako želite, možete jednostavno samo slušati radio

Volite slušati glazbu tijekom vožnje, ali pritom želite biti dobro informirani i ne želite se odreći prvoklasnog komfora? Tada ćete biti oduševljeni s dva radiouređaja koji vam stoje na raspolaganju.

Navigacija
Vozite zaobilaznim putovima samo ako se to isplati

Nekad se isplati uključiti navigacijki sustav i na dionicama koje znate na pamet s Car-Net "Guide & Inform Basic" funkcijom. Ova funkcija koristi najaktualnije podatke s interneta pa vas može pravvremeno upozoriti na zastoje i pronaći zaobilazne rute. Ili putem funkcije traženja posebnih odredišta pronađite neko novo odredište.

Car-Net
Umreženi sa svim što vam je važno

S vašim smartphoneom ste uvijek online. Zašto ne i s vašim automobilom? Car-Net odvodi Polo na autoput podataka - što vama omogućuje niz prednosti. Ubrzo više nećete željeti biti bez velikog broja informacijskih usluga.

Sustavi potpore

Inteligentni sustavi potpore vozača u vašem Polu pridonose većem komforu vožnje i istovremeno vas podržavaju u svladavanju ili čak potpunom izbjegavanju kritičnih situacija. Iako nećete uvijek primijetiti sve ove tehničke funkcije, dobar je osjećaj znati da postoje.

Sustavi potpore

Sigurnost

Natrag

Sigurnost treba puno pomagača

Nekada se u cestovnom prometu događaju nepredviđene stvari - i tada vam Polo može pomoći.

Vožnja

Natrag

Nemojte se svađati tko će voziti

Zabavno je voziti Polo. Tome pridonose i praktični sustavi potpore, koji mnoge stvari čine jednostavnijim i komfornijim. Priuštite si na dužim vožnjama malo opuštanja ili dajte da vam sustavi Pola pomognu u prometu.

Parkiranje

Natrag

Vožnja je zabavna, a sada i parkiranje

Parkiranje može iziskivati puno strpljenja. Kako dobro da su vam u Polu na raspolaganju novi opcijski sustavi potpore koji parkiranje pretvaraju u dječju igru.

Udobnost

Začudit ćete se kako su ugodne vožnje u vašem Polu. Zahvaljujući komfornoj opremi i na dužim ćete dionicama sjediti udobno i čuvati svoja leđa. Željenu klimu putovanja možete individualno namjestiti opcijskim klima-uređajem "Climatronic" (serijski u paketu opreme Highline).

Active Info Display

Active Info Display
Vidite samo one informacije koje želite vidjeti

Analogna tehnologija je od jučer. Po želji zamijenite klasične okrugle pokazivače zaslonom velike rezolucije. Inovativni moderni kombinirani instrument Active Info Display može vam na raspolaganje staviti informacije koje daleko nadilaze podatke brzine i pokazivača zalihe goriva.

Više informacija

Komfor sjedenja

Udobnost sjedenja
Uz takav komfor jednostavno ćete ostati sjediti

Na dugim ili kratki vožnjama - u Polu uvijek ćete sjediti udobno. Serijska ergonomska sjedala čuvaju vaša leđa tijekom vožnje i tako su udobna da ćete gotovo zaboraviti da sjedite u autu.

 

Klima-uređaj "Climatronic"

Klima-uređaj "Climatronic
Pobrinite se za individualnu klimu putovanja

Pretoplo, prehladno ili nešto između? Ponekad je teško pronaći pravu temperaturu. Pogotovo ako se vozite s više suputnika. Zahvaljujući opcijskom klima-uređaju s dvije zone klimatizacije ovakve diskusije spadaju u prošlost.

Više informacija

 

Panoramski krov

Sunce, vjetar i više: ovaj je pomični krov otvoren za sve

Uživajte u lijepoj perspektivi: zahvaljujući opcijskom panoramskom podiznom/pomičnom krovu imate slobodan pogled na nebo dok u vaš Polo ulazi sunce i svježi zrak.

Više informacija

Keyless Access

Keyless Access
Otvorite vrata kao čarolijom

Jednstavno uđite, a da ključ uopće ne uzmete u ruku. Zahvaljujući opcijskom sustavu zaključavanja i pokretanja vozila "Keyless Access" dovoljno je da ga nosite sa sobom. Nakon toga pokrenite i motor bez ključa, jednostavnim pritiskom na gumb.

Više informacija

Tehnologija

Moderna tehnika motora u vašem Polu odlikuje se štedljivošću, dobrim performansama i snagom. To je upravo ono što vam treba ako rado i često putujete, ali unatoč tome želite ograničiti svoju potrošnju.

Motori
Start-stop sustav

Motori
Profitirajte dvostruko

TSI benzinski motori i TDI dizelski motori usmjereni su na razvijanje velike snage uz nisku potrošnju i zasigurno će vas oduševiti.

Start-stop sustav
Iskoristite energiju kočenja

Kada motor radi na semaforu, nepotrebno trošite gorivo. Stoga start-stop sustav isključuje sustav čim maknete nogu s papučice spojke. Energija koja se oslobađa pri kočenju usmjerava se do akumulatora i tamo pohranjuje.

Individualnost

Odaberite dizajn i konfigurirajte Polo prema svojim željama. Uz pomoć malih detalja potrudite se da Polo dobije karakter kakav želite da cijelo vrijeme bude uz vas.

"Style"-Paket

Osigurajte svom Polu novi izgled

Opcijskim paketom "Style" dodatno ćete oplemeniti unutrašnju opremu svog Pola. Pored komfornih sportskih sjedala i tamne krovne obloge vrijedni detalji kao što su sjajno lakirani ukrasni umetci, ukrasi od umjetne kože i sivi ukrasni šavovi na sjedalima stvaraju prostor fascinantne koncepcije.

Više informacija

Ukrasni paket

Odaberite individualni izgled svog interijera

Ukrasni paket u skladu s vašim individualnim ukusom: po želji birajte između različitih boja. Instrumentna ploča i drugi dizajnerski elementi još više se ističu primjenom odgovarajućih boja. 

Više informacija

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/interior (not final) Created with Sketch.