Polo Uvjerljivo siguran. Ohrabrujuće inovativan.

Zna kako oduševiti sa sigurnošću.

U Polu vas ništa ne može tako brzo uznemiriti jer ovaj model sa sobom donosi više sustava potpore no ikada. Oni mogu permanentno nadzirati cestu, upozoriti vozača te čak intervenirati u kritičnim situacijama. Međutim, bez obzira koliko ste opušteni dok putujete: on će vas uvijek iznova impresionirati.

Povjerenje morate steći.

A nekada se ono pojavi iznenada. Kao kod modela Polo. Za to je zaslužan njegov samouvjereni dizajn s jasnim linijama i lijepim detaljima kao što je rešetka hladnjaka s kromiranim umetcima ili modificirani branik. Tako ovaj model jamči suveren nastup te odiše sigurnošću - već i prije nego što u njega uđete.

Poseban i markantan.

Opcijska LED glavna svjetla koriste iste dinamične stilske elemente kao i ostatak modela Polo. Njihovo svjetlo dobiveno pomoću svjetlećih dioda slično je prirodnoj dnevnoj svjetlosti te je zbog toga izuzetno ugodno za ljudsko oko. Osim toga ova svjetla u usporedbi s halogenim glavnim svjetlima nude veći volumen svjetlosti. Time je zajamčeno izvrsno osvjetljenje kolnika zbog čega vozač ima još veću sigurnost.

Galerija fotografija

Značajke modela polo iz različitih perspektiva.

Značajke modela polo iz različitih perspektiva.

Infotainment

Telefonija

S objema rukama na upravljaču telefonirat ćete sigurnije.

Ostanite dostupni i tijekom vožnje ako to želite. S paketom ostat će vam obje ruke slobodne i promet pod kontrolom. Zahvaljujući USB priključku preko vašeg infotainment sustava možete dodatno koristiti vanjske audio izvore kao što je MP3 player. U vozilu možete također uspostaviti i Wi-Fi hotspot - s opcijskim CarStickom u kombinaciji s navigacijskim sustavom "Discover Media".

Car-Net "Guide & Inform"

Više ne morate voziti bez interneta.

Internet može biti koristan u brojnim životnim područjima - pa tako i u automobilu. S aktualnim podatcima možete primjerice imati pregled nad prometom. Na taj način možete predvidjeti situaciju u prometu i sukladno tome planirati ili promijeniti vašu dionicu. No opcijski raspoložive online usluge "Car-Net Guide & Inform" nude još više.

App-Connect

Vaš volkswagen postaje smartphone na kotačima.

Vaš smartphone vam u brojnim slučajevima olakšava svakodnevicu. S opcijski raspoloživom funkcijom App-Connect¹ može vam biti koristan i tijekom vožnje. Kako vam se ne bi odvraćala pozornost, kompatibilnim aplikacijama možete upravljati preko dodirnog zaslona vašeg infotainment sustava.

Radiouređaj i navigacijski sustav

Lijepo je kad si sami možete odabrati kopilota.

U vašem Volkswagenu vi odlučujete o svemu. Na raspolaganju su vam dva radiouređaja: s odgovarajućim zvučnicima, tehnikom kojom ćete jednostavno rukovati i brojnim mogućnostima priključivanja. Ili se možete odlučiti za navigacijski sustav koji će po pitanju multimedijskih sadržaja ispuniti gotovo svaku želju. Uživajte kada se pratnja u potpunosti prilagođava vama.

Sustavi potpore

ACC & Front Assist

I kada su ceste pune ostat ćete potpuno opušteni.

Poželite li i vi nekad imati sustav potpore koji će umjesto vas nadzirati promet ispred vašeg vozila? S opcijskom automatskom regulacijom razmaka ACC i sustavom nadzora okoline "Front Assist" uključujući City funkciju kočenja u nuždi koji je sadržan u paketu putovat ćete opuštenije.

Kamera za vožnju unatrag „Rear View“

Jer nemate oči na leđima.

Opcijski raspoloživa kamera za vožnju unatrag "Rear View" omogućuje vam prepoznati prepreke koje se nalaze iza vozila. Kamera integrirana u stražnji dio vozila šalje vam slike na zaslon infotainment sustava. Parkiranje na taj način postaje znatno jednostavnije, a lakše ćete prepoznati i prepreke.

Sustav prepoznavanja umora

Kako vas ne bi svladao umor.

Neumoran je kada vas održava budnima sustav prepoznavanja umora. On analizira vaše ponašanje u vožnji i preporučuje vam da napravite stanku u slučaju da vaš način upravljanja odstupa od načina upravljanja koncentriranog vozača.

Multikolizijska kočnica

Sudar ne bi trebao uzrokovati sekundarne sudare.

Također serijska multikolizijska kočnica pobrinut će se da se nakon sudara ne dogodi još više. Sustav postoji kako bi nakon sudara spriječio ili ublažio dodatne sudare i zanošenje.

 

Učinkovitost

Motori

Profitirajte od velike snage uz istovremeno nisku potrošnju. 

Rado i puno putujete, no vašu biste potrošnju željeli održati niskom? Naši TDI dizelski i benzinski motori poboljšani su u pogledu učinkovitosti te ispunjavaju normu Euro 6.

BlueMotion Technology

Kad vam je niska potrošnja najvažnija stavka.

Ako se odlučite za Volkswagen vozilo s BlueMotion Technology, dobit ćete model koji svojom inteligentnom kombinacijom raznih poboljšanja doprinosi nižoj potrošnji goriva.

Automatizirani mjenjač s dvije spojke DSG

Mijenjajte brže. I štedljivije.

Automatizirani mjenjač s dvije spojke DSG omogućuje vam nestupnjevitu promjenu stupnjeva prijenosa bez prekida snage. On pritom objedinjuje prednosti ručnog i automatskog mjenjača te može doprinijeti smanjenju potrošnje goriva.

Udobnost

Alcantara / koža

Priuštite si izrazito vrijedne akcente u unutrašnjosti vozila.

Uživajte u pogledu, dodiru i mirisu Alcantare i kože koje udobnost u unutrašnjosti vozila dovode na višu razinu. Ugodna opcijska oprema jamči i sportski izgled.

Tkanine i razni uzorci

Ove tkanine će vas zadiviti.

Sjednite na klasično lijepe presvlake od tkanine koje se lako održavaju. Bez obzira na to koju ćete varijantu opreme odabrati: materijal je otporan i ugodan na dodir.

Udobnost

Automobil postaje zona udobnosti na putu.

Nebitno vozite li se dužim ili kraćim dionicama, činite li to rjeđe ili češće: brojne komforne funkcije učinit će vožnju u vašem novom Polu izuzetno ugodnom.

Kombinirani instrument

Putujte i predviđajte situacije u prometu.

Na novodizajniranom zaslonu kombiniranog instrumenta prikazat će vam se pregled podataka o vozilu. Tako ćete na prvi pogled pronaći sve važne informacije.

Idući koraci