Više prostora za vaš komfor

Unutrašnjost

Vaša je sigurnost najvažnija: u vašem Polu već u osnovnoj opremi. Serijski ugrađeni sustav nadzora okoline "Front Assist" uključujući Cityu funkciju kočenja u nuždi i sustav za prepoznavanje pješaka pomaže u uočavanju kritičnih razmaka i skraćivanju zaustavnog puta prilikom kočenja. Usto u najgorem slučaju putnicima sprijeda i straga još bolju zaštitu za glavu pružaju zračni jastuci za glavu. Za odgovarajući zvuk na putovanju i odgovarajuću klimu u svako godišnje doba brinu se - u Polu Trendline serijski - radiouređaj "Composition Colour" i klima-uređaj.

Imate puno prtljage? U Polu zahvaljujući obilju prostora to ne predstavlja nikakav problem. Usto varijanta opreme "Comfortline" ima serijski ugrađenu ravnu podnicu prtljažnika. To zajedno s asimetrično djeljivim naslonom stražnjih sjedala omogućuje još jednostavnije odlaganje predmeta izduženog oblika ili stvari kupljenih tijekom većih nabava.
U varijanti opreme "Highline" uz visoki komfor Polo nudi ono nešto posebno u pogledu stila, na primjer sjajne dekorativne umetke u boji "Deep iron" ili "Silver silk". Srednji naslon za ruke sprijeda, klima-uređaj "Climatronic" s dvozonskom regulacijom temperature i filtrom za alergene kao i višenamjensko kolo upravljača od kože izuzetno su komforni i praktični.

Savršeno osvijetljen

Ambijentalno osvjetljenje

Za vrijeme noćnih vožnji ne morate sjediti u mraku. Ambijentalno osvjetljenje, koje je kod Pola serijski ugrađeno u verziji opreme "Highline", osigurava ugodnu atmosferu naglašavanjem svjetlosnih akcenata u unutrašnjosti: krovna obloga, donji rub instrumentne ploče, prostor za noge sprijeda, dekorativni umetci u vratima u boji te prednji pretinac za odlaganje (opcijski s indukcijskim punjenjem) stilski su inscenirani crtom bijele svjetlosti.

 

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Za svijet pun avantura Polo

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/interior (not final) Created with Sketch.